КсеноФит горещ витамин С гранули за пиене / Xenofit Heisses C – Vitamin C Granules for Drinks – 270g кутия

0 0 0 0 0

Описание на продукта:

КсеноФит горещ витамин С гранули за пиене / Xenofit Heisses C – Vitamin C Granules for Drinks – 270g кутия се сервира като топла или студена вкусна напитка, в зависимост от метеорологичните условия. Специалният състав дава възможност за ценен витамин С, който се запазва след прилагане с преварена гореща вода.

xenofit-heisses-vitamin C-granulat

По време на грипния сезон е особено важно ежедневно да приемаме витамин С, който е много ценен както за поддържане на нормалната имунна система, така и е важен фактор за здрава кожа, кости, зъби, подпомага за много метаболитни процеси, протичащи в нашите тела.

За индивидуалните нужди Xenofit е разработен с широка гама от вкусни витамин С гранули, със забележителен плодов вкус и добра поносимост. Ксенофит е подходящ за цялото семейство!

Една порция Xenofit осигурява 225 mg витамин С.

Употреба:

Разтворете съдържанието на 1 саше или 2 препълнени чаени лъжички (9гр.) в 200 ml гореща вода или чай и го изпийте веднага.

Хранителните добавки не мога да заместят балансираното разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Моля, съхранявайте продукта при стайна температура и пазете от деца!

Опаковка: 270гр.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *