КсеноФит витамин С сашета за пиене / Xenofit Heisses Vitamin C Granulat- 6g 10 сашета

0 0 0 0 0

Описание на продукта:

КсеноФит витамин С сашета за пиене / Xenofit Heisses Vitamin C Granulat е вкусна напитка с Витамин С, която се сервира топла или студена, в зависимост от желанието и метеорологичните условия. Специалният състав дава възможност безценният за здравето витамин С да запази изключителните си свойства, дори в гореща преварена вода.

xenofit-heisses-vitamin C-granulat-2

Хранителната добавка с Витамин С КсеноФит е особено важна в периоди на стрес и грип, когато се нуждаем от много витамин С. Ежедневният прием на витамин С е важен за поддържане на нормална имунна система, но също така е ценен фактор за поддържане здравият вид на кожата, костите, зъбите и много метаболитни процеси, които се случват в нашия организъм. За индивидуалните нужди Xenofit е разработен с широка гама богати с витамин С гранули, със забележителен плодов вкус и добра поносимост. КсеноФит е подходящ за цялото семейство!

Съставки: захар, декстроза, витамин С, лимонена киселина, ароматизирант (цитрусови плодове), оцветител (рибофлафин).

Употреба: 

Съдържанието на 1 саше Ксенофит Горещо С се разтваря в 200 ml гореща /студена/ вода или чай и се изпива веднага. За ежедневна употреба.

Препоръчителната дневна доза е 9g – количество, съдържащо се в 1 саше или 2 чаени лъжички от кена. Една доза Ксенофит в 9g. доставя 225mg витамин С.

Моля да се съхранява на място, недостъпно за малки деца, при стайна температура. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Хранителните добавки не могат да заместят балансираното, разнообразно и здравословно хранене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *