Витамин В12 / Метилкобаламин мицелизиран спрей Биоклиник Натуралс / Bioclinic Naturals, 1000mcg 30ml

0 0 0 0 0

Витамин В12 / Метилкобаламин мицелизиран спрей осигурява на организма 1000µcg метилкобаламин, който се усвоява безпроблемно от организма за настъпване на бързо желан ефект. Мицелизираната форма на витамин В12 се отразява в промяна на молекулната структура на кобаламина, благодарение на процес, който ускорява и улеснява абсорбцията на витамина в организма. Прилагането е лесно, чрез впръскване директно в устната кухина. Витамин В12 не се преработва от храносмилателната система, няма риск от разрушаването му от стомашните киселини и ензими. Продуктът витамин В 12 на Bioclinic Natural има бърз начален ефект. Подходящ е за вегани и вегетарианци!

Micellized-B12-Bioclinic-naturals

Метилкобаламин или метил-В12 е основна, циркулираща форма на витамин В12, която се транспортира в периферната тъкан. Пероралната терапия с метилкобаламин има добро клинично въздействие при редица условия, включително при диабетна невропатия, хиперхомоцистеинемия, пернициозна анемия, мозъчно-съдови нарушения, нарушения на съня, депресия, дегенерация на макулата и др.

Приложение:
Спреят Витамин В12 допринася за поддържане на нормалното състояние на нервната система, енергийния метаболизъм и сърдечната функция.

Съставки: В 1 доза – 2 впръсквания х 0.3 ml, се съдържат:
Витамин В12 /мицелизиран/ (като метилкобаламин) 1000 mcg;
Витамин Е /d-алфа токоферил/  1.34 ml;

Допълнителни съставки:

Пречистена вода, PEG – 40 хидрогенирано рициново масло, стевия лист (Stevia rebaudina), лимонена киселина, глицерин, калиев сорбат, масло от мента (Mentha piperita).
Без съдържание на: глутен,  пшеница,  яйца, млечни продукти, захар,  сол, соя,  риба,  фъстъци, миди, животиснки продукти, изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО.

Дозировка:
Да се прилага по 1 доза дневно, (или 2 впръсквания 0.3 ml), директно в устата.

Предупреждения:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Опаковка: 30ml

Производител: Биоклиник Натуралс / Bioclinic Naturals

Един коментар в “Витамин В12 / Метилкобаламин мицелизиран спрей Биоклиник Натуралс / Bioclinic Naturals, 1000mcg 30ml

  • 03/09/2017 at 12:16
    Permalink

    Предлагания на пазара мицелизиран В 12 има привкус на гранива мазнина И НЕ НАМИРАМ ДАТА НА ПРОИЗВОДСТВО И СРОК НА ГОДНОСТ ЗА УПОТРЕБА? Не приятно е чувството при прием с впръскване в устата .

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *