Стоперан за деца!

0 0 0 0 0

Семейството на СТОПЕРАН се увеличи с най-новото си попълнение – СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА, създаден за най-малките! Незаменим помощник на детските стомахчета при пътуване, като ежедневна грижа при дискомфорт или при прием на антибиотици. Производството на СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА се основава на повече от 20-годишен опит в разработката на пробиотични формули.

СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА е специално разработен синбиотичен продукт, който съдържа два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – фруктоолигозахариди. В състава му са включени лактобактерии, които естествено населяват главно тънките черва и бифидобактерии, намиращи се предимно в дебелото черво. По този начин се осигурява цялостно влияние върху чревната флора. 

Всяко саше съдържа не по-малко от 1 милиард колония образуващи единици – общо бактерии тип Bifidobacterium longum BB 536 и Lactobacillus Rhamnosus GG.

 

Без съдържание на ГМО, захар и подсладители. Висококачествен състав от утвърден производител в Дания с дългогодишен опит в разработката на пробиотични формули. 

Подходящ за прием от деца и бебета над 6 месеца.

 

СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА подпомага храносмилателния комфорт ежедневно или когато е необходима допълнителна грижа – при прием на антибиотици или при пътуване.

 

Не забравяйте да добавите СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА в багажа за лятната си почивка!

stoperan-deca

 

porychai-onlaine-sega

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *