Собио / SoBio с Алое 24ч хидратиращ крем Собио Етик / SO’BiO étic®, 50ml

0 0 0 0 0

Собио / SoBio с Алое 24ч хидратиращ крем e био сертифициран продукт с чист органичен сок от растението Алое Вера и растителна Хиалуронова киселина. Свойството на хидратиращият крем с Алое е да овлажни кожата, да достави мигновено усещане за комфорт. Благодарение на леката и освежаваща текстура, кремът е идеален за ежедневна хидратация на нормална и комбинирана кожа.

sobio-aloe-hydr-cream

Собио хидратиращ крем с Алое разработен изцяло с натурални съставки – 99%, от които 20% са от биологично земеделие. Няма съдържание на парабени, силикони и синтетични аромати. Продуктът съчетава безопасност, ефективност и удоволствие при употреба. Той е нежна и хидратираща грижа, която ще поглези вашата кожа.

Основни активни съставки /свойства/:

  • чист органичен сок от алое вера, което незабавно хидратира горните слоеве на епидермиса на кожата;
  • растителна хиалуронова киселина, която запазва хидробаланса на кожата;

Френската козметична компания So‘BiO étic® използва най-доброто от алое вера: чист органичен сок. Неговите хидратиращи, регенериращи и успокояващи въздействия са концентрирани за дълготрайна и интензивна грижа. Кремът има 24-часово хидратиращо действие и се абсорбира бързо. Леката освежаваща текстура е идеална за нормална и комбинирана кожа, с лек естествен аромат.

Начин на употреба:
Нанася се сутрин върху добре почистена кожа.

Собио / SoBio с Алое 24ч хидратиращ крем e тестван под дерматологичен контрол.

Опаковка: 50ml

Производител: Френска козметична компания Собио Етик / SO’BiO étic®

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *