СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS спрей за гърло за деца Або Фарма / Abo Pharma, 30ml

0 0 0 0 0

СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS спрей за гърло за деца е медицинско изделие,  предназначено да облекчава дихателните пътища от дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Синергията между Прополис и Колоидно сребро, които са съдържат в Силвъртус спрея за гърло при деца, създава мощен антибактериален ефект.

silvertuss spray gyrlo-deca

профлексон

Новаторската формула на напълно естествени съставки с изразено успокоящащо и омекотяващо действие спомага за освобождаване на напрежението и отнемане на болката и дискомфорта при възпаления на дихателните пътища.

Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица помага за възстановяването на гласа, а екстрактът от Бяла ружа, обогатен с клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агресивни агенти. Етеричното масло от лимон има освежаващо въздействие, докато сухият екстракт от Прополис и колоидното сребо предпазват разтвора от противодействието на външните микробни агресии.

Състав:

Екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, Гума арабика, екстракт от Бяла ружа, екстракт от лечебна мъдрица, колоидно сребро, етерично масло от Лимон.

Помощни вещества: калиев сорбат, аромат, глицерин,  фруктоза, вода.

Начин на употреба:

При деца от 2-6 години: 1 впръскване директно в устната кухина 2-3 пъти на ден.
При деца над 6 години: 1-2 впръсквания директно в устната кухина 2-3 пъти на ден.

Дръжте бутилката изправена, вкарайте накрайника в устната кухина и натиснете бързо и силно. Разклатете добре спрея Силвъртус, преди употреба.
Медицинско изделие, без съдържание на глутен.

Опаковка: 30мл.

Производител: ABO PHARMA Або Фарма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *