Шол / Scholl Атлетично стъпало – система за гъбички по краката

0 0 0 0 0

Шол / Scholl Атлетично стъпало е снабдено с 2 части за борбата с гъбичките. Системата включва апликатор, който третира гъбичната инфекция и спрей за обувките, който предотвратява пренасянето на гъбичките от обувките по стъпалата.

scholl-athletes-system-for-fungus-on-feet

Атлетичното стъпало е гъбична инфекция между пръстите на краката и по стъпалото. Отличителните белези са леко зачервяване и неприятна миризма. Гъбичната инфекция е характерно явление при спортисти и хора, занимаващи се със спорт. Затворените обувки и влажната среда са подходящи за развитие на гъбички.

Състав:

Апликатор: Spirucal-Active™, Olile-Active™, aqua, isopropyl palmitate, glycerin, paraffinum liquidum, trilaureth-4 phosphate, sodium polyacrylate, alcohol denat., solanum tuberosum starch, undecylenic acid, panthenol, allantoin, urea, potassium sorbate, p-anisic acid and sodium benzoate
Спрей за обувки: alcohol denat., aqua and boric acid.

Начин на употреба:

Стъпка 1. Употреба на апликатора

  1. Измийте и подсушете добре краката си.
  2. Дръжте апликатора, насочен надолу и отворете капачката, за да нанесете от крема. При първа употреба е необходимо да завъртите основата в по посока на часовниковата стрелка, докато се покаже кремът.
  3. Нанесете от крема върху засегнатата област и оставете да изсъхне за 1-2 минути.
  4. Използвайте два пъти дневно, за период от 4 седмици.
Стъпка 2. Употреба на спрея за обувки
  1. В началото на лечението трябва да напръскате със спрея всичките си обувки.
  2. Пръскайте по три пъти във всяка обувка, веднъж седмично.
  3. Уверете се, че цялата вътрешна част на обувката е напръскана.
  4. Оставете обувките да изсъхнат, преди да ги обуете.
Предупреждения:
Прочетете инструкциите за употреба, преди да използвате продукта. Само за външна употреба. Не пръскайте спрея директно върху кожата. Избяйгвайте контакт с очите и лигавиците. Не използвайте продукта, в случай че сте алергични към някоя от съставките. Продукта се използва само от 1 човек, за да се избегне замърсяване. Съхранявайте в оригиналната опаковка при стайна температура (15–25°C). Не излагайте продукта на пряка слънчева светлина. Пазете от топлина и огън. Не пробивайте контейнера, дори и  да е празен. Не хвърляйте контейнера в огъня. Спреят за обувки съдържа силно запалимо вещество. Не пръскайте в открит пламък. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност.
Диабетици, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар, преди да пристъпят към употреба на продукта. Съхранявайте продукта на недостъпни за деца места.
Производител: Reckitt Benckiser Healthcare UK

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *