Ремескар – намалява паякообразните вени

remescar
0 0 0 0 0

Ремескар е ефективен при намаляване на паякообразните вени, които  представляват малки разширени кръвоносни съдове, намиращи се непосредствено под повърхността на кожата като лилави, синкави или червеникави линии. Те наподобяват разширените вени, но са с различен, по-малък диаметър и не са грапави на пипане, т.е не са релефни. Ремескар / Remescar Spider Veins / е единствено по рода си медицинско изделие, медицински доказано, че е ефективно при лечение и профилактика на паякообразни вени. Ремескар крем образува дълготраен защитаващ филм над и около засегнатата част, която осигурява по-продължително време за контакт и ускорява оздравителния процес. 

Независимо клинично проучване при значима численостremescar на пациенти демонстрира незабавно ограничаване на видимото зачервяване на кожата едва след първото приложение. Неговата иновативна формула с кристали със специално покритие с оптични свойства (Microlens Coated Crystals) прави кожата да изглежда с много по-равномерен и естествен цвят, като заличава разширените повърхностни съдове.

профлексон

Благодарение на активните си свойства Ремескар / Remescar Spider Veins / помага за възстановяване на отслабените венозни съдове и води до равномерен и естествен цвят на повърхностните съдове.

Технология

Ремескар / Remescar Spider Veins / е новаторско медицинско изделие, предназначено за профилактика и лечение на повърхностни паякообразни вени чрез образуване на дълготраен дишащ оклузивен филм над и около засегнатата кожа. Тази тънка и дискретна бариера ими няколко активни свойства./p>

Продуктът защитава кожата от токсични агресори и предпазва от увреждане на съдовете. Фосфолипид-индуцираният сферичен филм води до отлично проникване на крема в кожната липидна бариера.

Освен това Remescar Spider Veins защитава и осигурява структурна подкрепа, като намалява появата на видимите паякообразни вени, намалява видимото зачервяване върху кожата, повишава циркулацията на кръвта в третираните зони и намалява смущенията на кръвния поток (отговорни за появата на повърхностни паякообразни вени).

Благодарение на тези свойства Remescar Spider Veins укрепва и визуално подобрява повърхността на кожата.

Характеристики

  • Технология – медицинско изделие
  • Лекува паякообразни вени
  • Предпазва от образуването на нови разширени малки кръвоносни съдове
  • Лечение със силиконов филм
  • Незабавни видими резултати
  • Защитава и осигурява подкрепа на структурата на вените
  • Подобрява циркулацията на кръвта в третирантие зони
  • Укрепва и видимо подобрява кожната повърхност

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *