РегулатПро Кидс Регулатиус / RegulatPro Kids Regulatius

0 0 0 0 0

RegulatPro Kids

RegulatPro Kids Regulatius e създаден специално за деца! 

Показания:
– Регулира имунната система
– Подобрява производството на енергия
– Намалява оксидативния стрес
– Повишава производството на ензими
– Има противовъзпалителен ефект, подходящ при остри вирусни инфекции
– Антибактериален ефект
– Премахва изтощението и умората

Дозиране:
До 3-годишна възраст – след консултация с лекар
Деца от 3 до 5 години – 2х2.5ml
Деца от 6 до 8 години – 2х5ml
Деца от 9 до 12 години – 2х7.5ml
Възрастни и деца над 12 години – 2х2.10ml

porychai-onlaine-sega

Каскадна ферментация
Учените от DR. Neidermaier Pharma над 70 години изследват ферментацията и връзката между ферментационните процеси и човешкото здраве.
През 2004 година компанията представя открития от тях метод каскадна ферментация (патентен номер1153549). Този уникален процес протича през три последователни етапа за период от 12 седмици и имитира каскадното усвояване на хранителните вещества в храносмилателната система на човека. REGULATESSENZ®, който се съдържа в RegulatPro Kids Regulatius, е пълноценен течен концентрат, получен в резултат на каскадна ферментация на прецизно селектирани, пресни органични
плодове, зеленчуци, ядки и подправки. Елексирът REGULATESSENZ® е богат на дипептиди, трипептиди, полифеноли, флавоноиди и декстраротаторна млечна киселина (L+). Тези ценни микронутриенти са във форма, готова за директно усвояване.

regulat-pro-kids

 

Механизъм на действие на REGULATESSENZ®
REGULATESSENZ® повишава енергийния капацитет на митохондриите – подобрява производството на аденозинтрифосфат (АТФ). Недостигът на АТФ е от основните фактори, на който се дължат много заболявания, както и преждевременото стареене на клетката. Ниските нива на вътреклетъчен АТФ се свързват с митохондриална дисфункция. Ниските ензимни нива винаги са една от причините, водещи до сериозни, хронични заболявания с пряко отражение върху качеството на живот. Първите симптоми при ниски ензимни нива са умора, липса на коцентрация, податливост на инфекции, обща вялост и храносмилателни смущения. Микронутриентите в REGULATESSENZ® помагат тялото да възстанови дефектирали ензими, балансирайки ензимно обусловените процеси – метаболизъм, детоксикация, възстановяване.

regulat-pro-kids2

porychai-onlaine-sega

 

RegulatPro Kids Regulatius и имунната система

Основната задача на имунната система е да защитава организма от патогенни бактерии и вируси, както и да разпознава и елиминира ракови клетки или чужди тъкани. Неспецифичният и специфичният имунитет работят в тясно взаимодействие за да ни предпазят от патогени. Имунорегулиращият ефект на REGULATESSENZ® e демонстриран в редица проучвания. Клетките естествени убийци (от английски Natural Killers), по-известни като NK-клетки, са третата основна популация на лимфоцитите, част от неспецифичния имунитет. Тe се отличават със способността си за спонтанна цитотоксичност спрямо голям
брой туморни и вирусно инфектирани клетки. NK-клетките унищожават клетки с липсващи или неправилно
експресирани компоненти на главен комплекс за тъканна съвместимост (MHC).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *