Рефалгин / Refalgin при рефлукс Натурфарма / Naturpharma, 20 таблетки

0 0 0 0 0

Рефалгин / Refalgin е медицинско изделие на марката Натурфарма / Naturpharma, което е подходящо за лечение на гастроезофагеален рефлукс и неговите симптоми. Таблетките Рефалгин са базирани на алгинат, който е извлечен от морски водорасли. Алгинатът образува защитен гел, който предпазва киселинно съдържимото да не се върне обратно към хранопровода. Продуктът е благоприятен за употреба при следните случаи: гадене, повръщане, стомашни киселини, лошо храносмилане, стомашна пироза по време на бременност, кашлица, пресипналост, назофарингеални възпаления и други.

refalgin-x-20-comprimate-farma-derma-550x414

Състав:

Алгинова киселина – 365 mg, натриев алгинат – 300mg, калциев карбонат, натриев хлорид, натриев бикарбонат, малтодекстрин, микрокристална целулоза, симетикон, силициев двуокис, хидрогенирани растителни мазнини, вода, магнезиев стеарат.

Филмовото покритие съдържа хидроксипропилпелулоза, без съдържание на глутен.

Начин на употреба:

Таблетките Рефалгин се приемат най – малко 2 часа преди или 2 часа след приема на други лекарства или продукти за перорална употреба, за да не се възпрепятства тяхното усвояване. Приемат се 1-2 таблетки след хранене с малко вода. Преди и след употреба на медицинското изделие е редно да се измият ръцете. Продължителността на употреба зависи от развитието на симптомите, ако е необходимо, таблетките Рефалгин може да се приемат продължително.

Предупреждения:

Продукта се съхранява на място, недостъпно за малки деца, при стайна температура. Моля, избягвайте контакт с очите.

Да не се използва в случай на индивидуална свръхчувствителност към някой от компонентите на медицинското изделие.

При бременност и кърмене е редно да се консултирате с Вашия лекар.

Взаимодействия с други продукти:

Някои компоненти на Рефалгин могат да повлияят на активността на антибиотици от тетрациклиновата група, като образуват комплексни соли с тях, както и да намалят абсорбацията и действието им.

Опаковка: 20 таблетки

Производител: Натурфарма / Naturpharma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *