Парасофтин / Parasoftin ексфолиращи чорапи Натур Продукт / Nature Product 1 чифт

2 0 0 0 0

Ексфолиращите чорапи Пасасофтин / Parasoftin са иновативно решение, което дава възможност за ефективна грижа на кожата на стъпалата. Това става с ефикасното елиминиране на мазолите на краката, отстраняване на загрубялата и удебелена кожа, овлажняване и омекотяване на кожата на стъпалата.

parasoftin2

профлексон

Предимства от използването на чорапи Парасофтин:

  • Ефективно премахване на мазолите и загрубялата кожа на ходилата;
  • Омекотява и хидратира подножието на стъпалата;
  • Прониква и омекотява роговия слой на кожата като същевременно ексфолира мазолите;
  • Придава на кожата гладък, чист и деликатен вид след около 7 дни употреба.

Съставки на продукта Парасофтин:

Екстракт от мед, растителни екстракти (кактус, круша, маракуя, лимон, грозде и ананас), урея, алантоин, вода, ментол, бетаин, парфюм.

Parasoftin ексфолиращи чорапи са обогатени със съставки от натурален произход, които спомагат за елиминирането на мазолите по краката. Отстраняват загрубялата и удебелена кожа, освен това внимателно подбраните съставки интензивно овлажняват и омекотяват кожата на стъпалата, остовяйки я гладка, чиста и деликатна.

Продуктът е предназначен изцяло за използване при загрубели крака. Да не се използва върху други части на тялото. Чорапите Парасофтин са предназначени за еднократна употреба и трябва да се използват веднага след отваряне на опаковката. Чорапите се използват по предназначение, но за не повече от 30 дни.

Начин на употреба:

Преди употреба, измийте и подсушете вашите крака. Срежете опаковката по пунктираната линия. След това обуйте, напоените с течност чорапи, и двата крака. След 60-90 минути отстранете и изплакнете краката с вода.

Моля, продукта се използва сам върху стъпалата!

Да не се използват от лица, които са алергични съм салицилова киселина!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *