Паранит / Paranit спрей за превенция от въшки

паранит спрей за защита
0 0 0 0 0

ПАРАНИТ СПРЕЙ / PARANIT ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ ВЪШКИ 100МЛ

Paranit спрей за превенция от главови въшки осигурява бърза и дъ;госрочна защита от въшки по главата. Неговата формула доказано защитава от въшките по главата. Безопасен е за ежедневна употреба.

Указания за употреба:

Употребявайте Паранит спрей ежедневно по време на зараза с въшки, за да предпазите косата си или започнете да го използвате веднага след като сте приключили с третирането на въшки, за да предпазите от повторно заразяване.

  1. Напръскайте чистата и подсушена с кърпа коса с Паранит всяка сутрин след обичайното оформяне на прическата. Измитата коса се пръска, докато е още влажна. Продуктът се пръска само по повърхността на косата, като се обръща внимание на областта близо до скалпа, както и зад ушите и задната част на врата. Не  е необходимо да се разнася в дълбочина и да се втрива в корените. Като препоръка, пръскайте между 5 и 25 пъти в зависимост от дължината на косата.
  2. Оставете косата да изсъхне по естествен път без да я сушите. Не изпозвайте сешоар. Подходящ за употреба при възрастни и деца над 12 месеца. Приложението при деца следва да се извършва от възрастен. Може да се използва, докато не отмине опасността от повторно опаразитяване.

паранит спрей за защита

Съхранение

Съхранявайте на стайна температура. Не използвайте след изтичане на срока на годност, отбелязан върху долната част на кутията. Р102 Да се съхранява извън обсега на деца.

Състав:

Паранит защита от въшки по главата съдържа широко използван репелент известен като IR535. Лабораторни и in vivo тестове доказват, че Паранит осигурява ефективна защита от заразяване с въшки.

Активни съставки:
– IR3535® или Ethyl N-acetyl-N-butyl-ß-alaninate (Етил N-ацетил-N-бутил-бета-аланинат) – естествено вещество, което има отблъскващ ефект към въшките. ß-аланин кара насекомите да се движат далеч от третираните коси.
Тази съставка е безопасна за деца и бременни жени. IR3535® получава отлично класиране за безопасност.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *