КОМПЛЕКТ Мелабел / Melabel избелващ дневен крем x50 мл + избелващ нощен крем x50 мл Биотрейд / Biotrade

0 0 0 1 0

Комплектът Мелабел / Melabel включва избелващ дневен крем x50 мл + избелващ нощен крем x50 мл на козметичната марка Биотрейд / Biotrade, са създадени за депигментираща грижа на кожата на лицето. Основната роля на избелващите кремове Мелабел е да заличат наличието на лунички, старчески петна, хормонални или петна от бременност, както и петна от акне и от слънцето.

biotrade_melabel_whitening_daily-spf-50+_night_cream30ml

Мелабел / Melabel дневен крем има избелващ ефект при кожа с наличие на лунички, старчески петна, петна от акне или от слънце, различни видове пигментация, петна от бременност, както и от хормонални петна. Дневният крем с spf 50+ е подходящ за всеки тип кожа, страдаща от хиперпигментации. Кремът притежава добра UV-защита. Мелабел дневен крем успешно изравнява вашия тен. Предлага се в удобна опаковка от 50мл.

Мелабел / Melabel дневен крем с spf 50+ може да се поръча онлайн от сайта на аптеката:

biotrade-melabel-whitening-daily-cream

профлексон

Състав:

  • Фитинова киселина – стимулира фибробластите, блокира меланогенезата и има отличен профил на толерантност към кожата.
  • Zinc Oxide – физичен УВ филтър;
  • Octyl Salycilate – химичен УВ филтър;
  • Butyl Metoxydibenzolmethane – химичен УВ филтър;
  • Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine – химичен филтър;
  • Titanium Dioxide – физичен УВ филтър;

Начин на употреба:

Нанасяйте Мелабел избелващ дневен крем SPF 50+ сутрин върху цялото лице. За продължителен престой на открито, нанасяйте слънцезащитен крем със SPF 50+ на всеки 2 часа, за да поддържате високо ниво на защита. За отлични резултати може да комбинирате с Мелабел избелващ нощен крем.

Съвет: Мелабел избелващ дневен крем SPF 50+ се нанася върху чисто и измито с вода лице. Това изискване е задължително, тъй като всички гелове за измиване и тонизиращи лосиони са с различно РН, което може да засили или намали действието на съдържащите се киселини. Също така е добре между нанасянето на различни козметични продукти да има интервал от поне 30 мин., за да се избегне неприятно взаимодействие между активните им съставки!

Важно е да знаете, че по време на употребата на избелващи продукти, не трябва да се използват кремове, съдържащи Ретин А, / както и всякакви продукти, съдържащи производни на витамин А/. Също така, избелващите средства правят кожата фоточувствителна, а това подсилва възможността от повторна хиперпигментация. Затова е наложителна употребата на слънцезащитен крем с висок фактор!

В случай че усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни, трябва да се консултирате с дерматолог.

Мелабел избелващ нощен крем на Биотрейд има избелващ ефект при наличието на лунички, старчески петна, петна от акне, хормонални петна, петна от бременност, различни видове пигментации, както и петна от слънцето. Нощният избелващ крем Мелабел е подходящ за всеки тип кожа, страдаща от хиперпигментации. Предлага се в удобна опаковка от 50мл.

Мелабел / Melabel нощен крем може да се поръча онлайн от сайта на аптеката:

biotrade_melabel_whitening__night_cream30ml

профлексон

Състав:

  • Коджикова киселина / Kojic acid – с избелващ ефект. Коджиковата киселина блокира свръхпроизводството на пигмента меланин и спомага за равномерното му разпределение по повърхността на кожата.
  • Гликолова киселина / Glycolic acid – има нежен ексфолиращ ефект, като стимулира кожната регенерация, премахва фините линии и бръчки.
  • Салицилова киселина/ Salicylic acid 

Начин на употреба:

Нанасяйте Мелабел избелващ нощен крем само върху тъмните петна на чиста и подсушена кожа. Първата седмица кремът се използва през вечер, а при добра толерантност на кожата, може да увеличите приема всяка вечер за срок от минимум 4 седмици. При по-чувствителна кожа е възможна появата на леко щипане и парене, което е нормално и бързо преминава.

Мелабел нощен избелващ крем може да се използва неограничено дълго време до постигане на желаните резултати.

Съвет: Мелабел нощен избелващ крем се нанася на чисто и измито с вода лице. Това изискване е задължително, тъй като всички гелове за измиване и тонизиращи лосиони са с различно РН, което може да засили или намали действието на Коджиковата киселина. Също така е добре между нанасянето на различни козметични продукти да има интервал от поне 20 мин., с цел да се избегне неприятното взаимодействие между активните им съставки!

Важно е да знаете, че по време на употребата на избелващи продукти не трябва да използвате кремове, съдържащи Ретин А / както и всякакви продукти, съдържащи производни на витамин А/. Също така, избелващите средства правят кожата фоточувствителна, което засилва възможността от повторна хиперпигментация. Затова е задължителна употребата на слънцезащитен крем с висок фактор!

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Продуктите следва да се съхраняват на сухо и недостъпно за деца място!

Производител: Биотрейд / Biotrade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *