КОМПЛЕКТ Интимо Хелп х14 вагинални таблетки + Интимо Хелп Гел х30 гр

0 0 0 0 0

Комплектът Интимо Хелп включва Интимо Хелп 14 вагинални таблетки + Интимо Хелп Гел 30гр – специално предложение при вагинални инфекции. Таблетките Интимо Хелп на полският производител НП Фарма / NP Pharma е иновативен медицински продукт, специално създаден за широкоспектърно лечение на вагинални инфекции. Интимо Хелп Гел може да се използва като помощно средство при инфекции в интимната област.

s-l300

профлексон

Интимо Хелп вагинални таблетки спомага за намаляване растежа на патогенните бактерии, ограничава бялото течение, сърбежа, некомфортните усещания и неприятната миризма. За този изключително широко разпространен проблем сред жените се предлага ефективно решение с таблетките Интимо Хелп.

Предназначение на Интимо Хелп Таблетки:

 • таблетките Интимо Хелп се отпускат без лекарско предписание;
 • съпътстващо средство при лечение на бактериална вагиноза;
 • облекчаване на симптоми на напрежение и сухота на вагиналната лигавица;
 • може да се приема по време на менопауза, както и по време на употреба и/или след употреба на антибактериални средства и антибиотици;
 • при жени, посещаващи плувни басейни, джакузи, солариум, сауна и др.;
 • при жени, които често пътуват.

Интимо Хелп таблетки има нежна и добре разработена формула, спомагаща възстановяването и поддържането на физиологичното pH на влагалището, както и успокоява напрежението и вагиналната сухота. Бактериалната вагиноза е заболяване, което е придружено с дисбаланс между различните видове бактерии във вагиналната флора. Ако имате оплаквания с такива симптоми, количеството на анаеробните бактерии, причиняващи неприятните симптоми, се увеличават значително, докато полезните млечнокисели бактерии Лактобацилус, които са необходими за поддържане на физиологичното кисело pH на влагалището намалява (pH < 4,5). А това може да засили растежа на бластомиците (от гр. Кандида албиканс), причиняващи гъбични заболявания на влагалището.

Вагиналните таблетки Интимо Хелп имат възможността да поддържат и възстановяват влагалищното физиологичното pH, като по този начин потискат разпространението на бактерии, предизвикващи бактериална вагиноза, както и на Кандида бластомици. Добавеният инулин подпомага растежа на естествената бактериална флора, която е важна за предотвратяване на разпространяване на бактериите, предизвикващи инфекции на пикочо-половата система.

Действието на Интимо Хелм вагинални таблетки се допълва от присъствието на хиалуронова киселина и витамин Е, които съставки допълнително овлажняват вагиналната лигавица, облекчават сърбежа, премахват сухотата и чувството на напрежение намалява, с което се минимизира податливостта към микротравми.

Intimo Help таблетки е подходящо да се използва за профилактика.

Състав:

Инулин – 50 mg; Витамин Е – 10 mg; Витамин С – 40 mg; Натриев хиалуронат – 5 mg.

Помощни вещества: лактоза, магнезиев стеарат.

Начин на употреба:

Интимо Хелп таблетки са само за вагинална употреба. Преди да поставите вагиналната таблетка Интимо Хелп, трябва много старателно да измиете ръцете си.

Като помощно средство за лечение на вагиноза:
► Използвайте 1 вагинална таблетка веднъж дневно (преди лягане) 7 до 10 дни, поставена дълбоко във влагалището.

Профилактично:
► Използвайте по 1 вагинална таблетка два пъти седмично. Таблетката Инмимо Хелп трябва да се поставя дълбоко във влагалището. Ако симптомите се влошат или продължат да се влошават за период над 7-10 дни по време на използването на Интимо Хелп, трябва да се свържете с Вашия лекар.

За по-добри резултати следвайте инструкциите за препоръчвана дозировка.

Интимо Хелп Гел облекчава оплакванията, свързани с възпалението, гъбичките и бактериалните инфекции на външните полови органи. Гелът е с леко повишена киселинност – около 4 pH, с което се възстановява нормалната физиологична среда и се намалява чувството на дискомфорт, както и се стопира развитието на болестотворни микроорганизми.

Гелът Интимо Хелп съдържа овлажняващи и лубрикантни свойства, които допълнително предпазват от претривания, които много често водят до развитие на инфекции в интимната област.

Интимо Хелп гелът се препоръчва:

 • като помощно средство при инфекции на външните полови органи;
 • за възвръщане на нормалните стойности на Ph в интимната област;
 • с цел органичаване развитието на гъбична инфекция след антибиотично лечение;
 • за жени, които често пътуват или посещават спа-центрове, басейни, джакузи, сауна и солариум.

За оптимална защита от инфекции, се препоръчва едновременната употреба на Интимо Хелп Гел с Интимо Хелп вагинални таблетки.

Интимо Хелп гелът има следните основни свойства:

 • намалява дразнението, сърбежа и паренето в интимната област;
 • възстановява и поддържа нормалното физиологично ph в интимната област;
 • ограничава / стопира развитието на болестотворни микроорганизми.

Състав:

Млечна киселина, натриев лактат, глицерол, хидроксиетилцелулоза, пропил парахидроксибензоат, метилпарахидроксибензоат, пречистена вода.

Начин на употреба:

След измиване в областта на външните полови органи се нанася тънък слой от Интимо Хелп Гел. Необходимо е да се нанася отпред назад в посока към ануса. Прилага се вечер преди лягане, за да действа през нощта. Ако симптомите продължават повече от 7 дни, трябва да се направи консултация с лекар.

Специални указания за продуктите Интимо Хелп:

Интимо Хелп е медицинско продукт. Рядко може да настъпи чувство на парене във влагалището при употребата на вагиналните таблетки Интимо Хелп. Само за външно приложение. Не използвайте продукта в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Не прилагайте върху увредена лигавица и кожа. Интимо Хелп гелът не трябва да се прилага заедно с други препарати с подобно действие. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при температура от 15 до 25 градуса Целзий.

Производител: НАТУРПРОДУКТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *