Айуайт/iWhite instant избелваща вода за уста 500ml

0 0 0 0 0

iWhite Instant избелваща вода за уста има тройно действие върху вашите зъби. С ежедневната си употреба, премахва и предотвратява образуването на плака и прави зъбите видимо по – бели. iWhite Intant e 100% БЕЗВРЕДЕН и няма съдържание на водороден пероксид.

iwhite_mouthwash_beeld_0

профлексон

Благодарение на съставката Син коварин в iWhite Instant избелваща вода за уста, се образува ултра тънък слой по зъбната повърхност. Синият коварин пречупва лъчите на светлината, падащи по повърхността на зъбите и така продава видимо по-бял ефект.

Хексаметафосфата отстранява и предотвратява образуването на зъбната плака. Клинични изследвания доказват, че тази активна съставка е идеален начин за предотвратяване на образуването на нова плака, което води до по-бяла и блестяща усмивка.

РАР е нова избелваща активна съставка, която ефективно и дълбоко избелва зъбите. Съставката е абсолютно безвредна за зъбния емайл и венците. След проведено 30-дневно изследване, се установява, че РАР действа предимно върху оцветяванията и прави зъбите видимо по-бели. Съставката РАР има антиплаков ефект, тъй като потиска растежа на бактериите в устната кухина.

Други важни съставки в съдържанието на iWhite избелваща вода за уста са флуорид и др. Флуоридът задравява и реминализира емайла, Допринася за наситено по-блестяща и здрава усмивка.

Свойства на iWhite Instant:

Има незабавен избелващ ефект, премахва и предотвратява образуването на зъбна плака, изключително избелващ ефект, благодарение на РАР, задравява зъбите.

Начин  на употреба:

Разклатете енергично продукта преди употреба, за да активирате тройното действие на съставките.

Изсипете 20 мл. в чаша, изплакнете зъбите и венците в продължение на половин минута, след това изплюйте. Не поглъщайте.

След употреба, изчакайте 30 мин., преди консумация на храна или напитки.

Опаковка: 500ml.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *