Веровал / Veroval интелигентна гривна за целенасочен анализ на активността Хартман / Hartmann

0 0 0 0 0

Веровал / Veroval интелигентна гривна за целенасочен анализ на активността e предназначена за отчитане за физическата активност и проследяване качеството на Вашия сън. Данните, които се събират, можете да анализирате с помощта на приложението или компютърният софтуер на Veroval. Тези данни са Ви необходими, за да следите нивото на вашата активност през деня и качеството на съня, през вечерта.

hartmann-grivna

porychai-onlaine-sega

Смарт гривната Веровал / Veroval може да записва денонощно нивата Ви на активност и анализите на съня Ви, което ще ви помогне да постигнете оптимален баланс във Вашето ежедневие. В подробния преглед на режима за сън има възможност за индикация на Вашите фази за сън. Има възможност всички данни да се съхраняват в продължение на седем дни. От 8-мия до 30-тия ден могат да се съхраняват само обобщените дневни стойности. Ако в този период гривната не е свързана към приложението или софтуера, след 31-вия ден се изтрива най-стария запис, а на негово място се запазва актуалният. В 00:00 часа автоматично се нулират измерените за деня стойности.

Интелигентната гривна брои направените от Вас крачки през деня. В зависимост от броя крачки, които сте направили през деня, толкова се увеличава и дължината на лентата за напредък в горния край на дисплея. Благодарение на тази лента Вие можете да следите напредъка за поставената от Вас цел за брой крачки. Фабрично в гривната Веровал, на ден са заложени по 10 000 крачки.  Всяка целева стойност може подробно да прегледате в приложението или в софтуера, също така можете да извършвате ежедневна проверка на разкодираните отчетени данни.

В режим „крачки”, „разстояние” и „калории” може да виждате в лентата за напредък колко близо сте до поставената от Вас цел. Когато достигнете целта си лентата започва да мига и да издава звуков сигнал. Този сигнал може да се включва и изключва през приложението или софтуера. Приложението/софтуера също предлага и настройки за Вашите индивидуални цели.

Гривната Веровал изчислява в километри общото разстояние, което изминавате през целия ден. Изчислението на изминатите километри се основава на броя крачки на Вашите индивидуални данни, които гривната получава от приложението, през което можете да настроите и индивидуалната дължината на Вашата крачка.

Характеристики:

  • Индивидуално избиране на видове активност;
  • Вградено измерване на пулса на китката и крачкомер;
  • Данни за изразходените калории и продължителност на активността;
  • Лесно запаметяване на данни чрез мобилното приложение за смартфони или компютърния софтуер;
  • Подробен анализ на съня;
  • Водоустойчива до 30 метра;
  • Пренос на данните чрез Bluetooth;
  • 3 години гаранция;

Производител: Хартман / Hartmann

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *