Гъм Пароекс / Gum Paroex професионален контрол на плаката и оптимално здраве на венците Сънстар / Sunstar

0 0 0 0 0

Гъм Пароекс / Gum Paroex на производителя Сънстар Суис Япония са висококачествени гама продукти за професионален контрол на зъбната плака и оптимално здраве на венците. Продуктите GUM® PAROEX® се препоръчват за лечение и поддържане на фаза терапията на проблеми с венците, както и в области като ортодонтия, имплантология, протези стоматит, преди и след орална хирургия, дентална помощ на възрастните хора и на пациенти, които не са в състояние да изпълняват адекватно хигиена на устната кухина.

csm_Paroex_7c6e9e93c0

Гъм Пароекс са специално формулирани продукти с двойно действие с антисептична система за осигуряване на максимален контрол на плаката за оптимално здраве на венците.

Съдържание:
Хлорхексидин диглюконат – професионалната справка за контрол на плаката и поддържане на здравето на венците. Това е широкоспектърен антисептик, който ефективно премахва вредни микроорганизми на бактериална плака с висока субстантивност, която позволява да се осигури продължително действие. Хлорхексидинът атакува структурата на съществуващата плака и инхибира адхезията на нова плака чрез унищожаване на микроорганизмите, които са отговорни за неговото формиране.
Cetylpyridium хлорид (CPC), анти-плака и токсин-неутрализиращ агент за максимална антибактериална защита. Засилването на хлорхексидин с КЗК също е предназначена да помогне за по-успешното неутрализиране на всички токсини, освободени от бактериите в устата. Наистина, когато бактериите са убити и категоризирани, те освобождават про-възпалителни токсини, наречени липополизахарид (LPS), и по този начин тяхното елиминиране е съществен компонент на цялостно антибактериално лечение на пародонталните заболявания.

GUM® PAROEX® са специално формулирани без алкохол в три завършени потребителски нива на хлорхексидин действия за решаване на всички фази на здравето на венците:

Gum Paroex 0.06% паста за зъби х 75мл

Този продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е идеалното средство за контрол на плаката в устната кухина. Благодарение на основната си състава – хлорхексидин, под формата на хлорхексидин диглюконат, Gum Paroex 0.06% намялава до минимум образуването на зъбната плака, успокоява венците и подобрява тяхното заздравяване. Поради ниското съдържание на хлорхексидин, пастата за зъби Gum Paroex 0,06% е подходяща за всекидневна употреба. Допълнителната съставка – цетилпиридин хлорид има антиплаково и неутрализиращо токсините действие, също така и подсилва действието на хлорхексидина.

csm_1750_EMEA-GUM_Paroex_0_06__tooth-paste

профлексон

Съдържание: chlorhexidine digluconate (0.12%), cetylpyridinium chloride, Vitamin E, Aloe Vera, Pro-Vitamin B5.

Начин на употреба: Поставете паста Gum Paroex върху мека четка за зъби и почиствайте зъбите си след всяко хранене, или поне 2 пъти на ден по 3 минути.

Gum Paroex 0.12% паста за зъби х 75мл

Този продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е идеалното средство за контрол на плаката в устната кухина. Благодарение на основната си състава – хлорхексидин, под формата на хлорхексидин диглюконат, Gum Paroex 0.12%, намялава образуването на зъбната плака, успокоява венците и подобрява тяхното заздравяване. Допълнителната съставка – цетилпиридин хлорид има антиплаково и неутрализиращо токсините действие, също така и подсилва действието на хлорхексидина.

gum-paroeh-tooth-paste-0.12%

профлексон

Съдържание: chlorhexidine digluconate (0.12%), cetylpyridinium chloride, Vitamin E, Aloe Vera, Pro-Vitamin B5.

Начин на употреба: Поставете паста Gum Paroex върху мека четка за зъби и почиствайте зъбите си след всяко хранене, или поне 2 пъти на ден по 3 минути.

GUM Paroex 0.12% вода за уста х 300мл

Този продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е подходящ за антимикробна терапия на устната кухина, благодарение на основната си съставка – 0.12% хлорхексидин под формата на хлорхексидин глюконат.

Внимание: възможна е промяна във вкусовите възприятия, както и/или наличието на оцветяване на зъбния емайл или други повърхности в устната кухина.

gum paroex 0.12%

профлексон

GUM Paroex 0.06% вода за уста х 500мл

Този продукт на марката Гъм Пароекс / Gum Paroex е подходящ за антимикробна терапия на устната кухина, благодарение на основната си съставка – 0.06% хлорхексидин под формата на хлорхексидин глюконат.

Начин на употреба: Използвайте 10-15 мл от продукта, изплакнете устата с цялото количество.

Съхранявайте на място недостъпно за деца.

gum-paroex-6-mouthwash-500-ml

 

профлексон

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *