Флотен / Floten пробиотик 20 капсули

0 0 0 0 0

Флотен / Floten пробиотик съдържа 12,5 милиарда живи бактерии от 10 пробиотични щама. Това осигурява високо балансиран спектър от полезни бактерии, съществуващи в стомашно-чревния тракт. Пробиотичният комплекс във пробиотикът Флотен е устойчив на стомашни киселини и жлъчни соли.

floten_transparent

профлексон

Флотен съчетава 10 различни микробиологични култури, което обуславя многостранното синбиотично действие и допринася за нормалната стомашно-чревна функция.

Флотен е предназначен за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт, стимулира нормалната перисталтика на червата. Допринася за нормалното разграждане и усвояване на макро и микронутриентите. Подпомага имунната система и е подходящ за употреба по време и след антибиотично лечение.

Продукта Флотен няма съдържание на мляко, лактоза, глутен, пшеница, соя, прости захари, царевица, яйца, мая, изкуствени аромати и консерванти.

Подходящ е за възрастни и деца над 6 години.

Активни съставки: В 1 капсула се съдържат: Bifidobacterium lactis 2.25, Lactobacillus casei 1.5 , Lactobacillus rhamnosus 1.5 ,Bifidobacterium breve 0.75, Lactobacillus acidophilus 2.0, Lactobacillus plantarum 1.0 , Streptococcus thermophiles 1.0, Lactobacillus paracasei 1.0 , Bifidobacterium bifidum 0.75,  Bifidobacterium longum 0.75.

Дозировка: 

Приема се 1 капсула дневно, за предпочитане сутрин на гладно. След приема на Флотен, изчакайте минимум 10-15 минути, преди хранене, за да може освободената стомашна киселина да обработи постъпилата храна, и за да не повлияе върху ползотворните бактерии. Препоръчително е да се приема пробиотика минимум 3 часа след прием на антибиотици.

Предупреждения:
Флотен е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема Флотен при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура до 250 градуса по Целзий, на недостъпно за деца място.

Опаковка: 20 капсули / 2 блистера

Производител: Тийм Про АД, България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *