ДРИЛ КАЛМ БЕБЕ / DRILLACALM BABY сироп за суха кашлица 125ml

0 0 0 0 0

ДРИЛ КАЛМ БЕБЕ / DRILLACALM BABY е сироп за лечение на болки в гърлото и суха кашлица. Сиропът успокоява дразненията от суха кашлица, като оформя овлажняващ филм в областта на гърлото. Кашлицата обикновено се свързва с вирусна инфекция на дихателните пътища, но може да е симптом на заболяване, което изисква специална грижа (круп, пневмония, астма и др.).

DrillCalmBaby-1

профлексон

Сиропът ДРИЛ КАЛМ БЕБЕ не съдържа захар и оцветители и е с вкус на ягода. Той е създаден специално за употреба при кърмачета на 6 месеца и за деца до 6 годишна възраст.

Състав: глицерол, течен малтитол, хидроксиетил целулоза, лимонена киселина монохидрат, натриев цитрат, натриев бензоат, дестилирана вода, ягодов аромат.

Продукта трябва да се прилага перорално.

Дозировка:

За деца от 6 месеца до 1 година – еднократен прием от 5мл;

За деца от 1 до 6 години – еднократен прием от 10мл, 3 до 4 пъти дневно, до 3 дни.

Съхранение: Поставете бутилката на място със стайна температура, херметически затворена. Да не се използва сиропа за повече от три месеца след първото отваряне. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху бутилката или картонената опаковка.

Предупреждения / предпазни мерки: При кърмачета от 6 месеца до 12 месеца, посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата на продукта. В случаи на тежки симптоми, свързани със суха кашлица, потърсете медицинска помощ.

Предимства: Глицеролът е добре позната субстанция при третирането на сухата кашлица. Изцяло механично действие, без фармакологична активност. Без захар, оцветители и парабени. Изградено доверие от страна на пациентите. Напълно безвреден продукт.

Опаковка: бутилка от 125 мл с капачка за безопасност за деца. Мерителна пипета /спринцовка/ за еднократен прием, от 5 мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *