Ревю на детски инхалатор Мистър Хипо

mr-hippo
0 0 0 0 0

Днес ще ви направим ревю на новия модел инхалатор с марка PiC. Моделът е Мистър Хипо, който е компресорен инхалатор.

IMAG0644

В кутията отриваме освен симпатичен хипопотам и комплект с части за употребата му и водоустойчиа торбичка за съхранение на инхалатора, както и резервни филтри.

IMAG0666

Отваряме комплекта, който съдържа небулизираща чашка, комбинирана силиконова маска, накрайник за нас, за уста и силиконов маркуч. Диаметърът на маркуча от двете страни е еднакъв и няма кой ще включите в инхалатора. Другия край на маркуча се поставя към чашката. Тя се отваря и вътре се сипва физиологичния разтвор или медикамента /по лекарско предписание/, като трябва да се сипе до ограничителя, който е 5 мл.

IMAG0671

 

При отваряне на чашката виждаме малка пластмасова част, подобна на гъба, благодарение на която се получава разпрашаването. Тя е важна и без нея апаратът не функционира правилно.

IMAG0688

 

Маската е универсална. Може да се използва както от възрастни, така и от деца, само се обръща – при децата се слага на носа и устата, а при възрастни, само на устата.

IMAG0674

IMAG0678

Всички консумативи могат да се купят отделно /без маркуча/.

Към горния край на чашката прикрепяме желания накрайник или маска. Когато включим уреда към ел. мрежа, натискаме бутона за включване и изключване и вече работи. Филтърът трябва да се проверява периодично и когато е захабен да се смени с нов.

Към инхалатора има удобва водонепроницаема торбичка за съхранение, всички части могат да се приберат в устата на инхалатора и в гърба му.

IMAG0696

IMAG0701

Правилната му поддръжка удължава живота на уреда. Честото на подмяна зависи от честотота на употреба. При нормална употреба е хубаво да се проверява филтъра на всеки 3 месеца.

 Разгледайте инхалатора в нашата интернет аптека, откъдето може и да го закупите!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *