КолонХелп / ColonHelp

1 0 0 0 0

Поръчай онлайн сега! Само за 42,69лв. с безплатна доставка за 1 ден до всяка точка на България!

product_23808

>>> ПОРЪЧАЙ <<<

КолонХелп е 100% натурален продукт, който спомага за детоксикация на дебелото черво. Той е произведен от най-висококачествени растения, без никакви добавени химически ексципиенти. Фибрите, който съдържа продукта, в комбинация с течност увеличават обема си няколко пъти, почиствайки, като една деликатна гъба, токсините и хранителните отпъдъци от стените на дебелото черво и храносмилателния тракт.

КолонХелп допринася за регулиране на чревния транзит, като се препоръчва както при костипация /запек/, така и при диария.

ColonHelp намалява усещането за глад, което е ценна помощ при всяка диета. Високото съдържание на фибри в продукта, както и на Омега3 мастни киселини, допринася за поддържане в норми на нивата нахолестерола и триглицеридите в кръвта, подкрепяйки здравето на сърдечно-съдовия апарат. В допълнение на това, ColonHelp допринася за поддържане на постпрандиалната гликумея в норма. Здравето на имунната система зависи от правилното функциониране на храносмилателната система и на чревната флора. Продукта се препоръчва също и при всички състояния от умора и изтощение.

След цялостен курс на детоксикация /3 месеца/, могат да бъдат постигнати много добри резултати, както за здравето, така и за красотата.

Важно: Малко след приема на продукта, задължително изпийте 400мл. вода. По време на курса приемайте по 1,5 – 2л. течности на ден. Продуктът може да се приема и вечер, при условие, че се изпива достатъчно количество вода. Фибрите, приети без достатъчно течности, могат да предизвикат констипация /запек/.

>>> ПОРЪЧАЙ <<<

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *