Защо да избера Colief® капки за колики?

0 0 0 0 0

koliki

Colief®  ( Колийф ) капки за колики не приличат на никои друг продукт на пазара. Това е единственото достъпно решение за колики, което помага на бебета да храносмилат млякото и следователно може да предотвратят една от водещите причини за бебешките колики : образуването на газове, подуване и дискомфорт, причинени от временна непоносимост към лактоза. Състоянието е известно като преходна лактазна недостатъчност.

Бебетата с този проблем не могат да разградят лактозата (млечната захар), която се намира в кърмата и адаптираните млека, което води до болезнено подуване и други стомашно-чревни разстройства, придружени със силен плач.

Колики

Установено е, че само лактазата(ензима, който разгражда лактоза) в Colief®  ( Колийф )капки, добавена към кърмата или адаптираното мляко, успява значително да намали времетраенето на плача в засегнатите бебета. Допълнителната лактаза помага разграждането на лактозата в бебешкото мляко, преди да предизвика проблеми с храносмилането.

Colief®  ( Колийф ) помага за успокояването на нервни бебета с колики и им помага  (също и на родителите) да получат спокойния сън, от който се нуждаят.

Colief®  ( Колийф ) успокоява коликите и плача , чрез преодоляване на причината за проблема, а не просто облекчава симтомите.

Третирайте млякото, не бебето

Colief®  ( Колийф ) капки не се дават директно на бебето, а се добавят към кърмата или адаптираното мляко преди хранене. Според инструкциите се добавят няколко капки Colief®  ( Колийф ) към ботилката с преходно мляко, за да помогне в усвояването на лактозата.

Кърмещите майки просто отделят малко кърма, разтварят в нея капките Colief®  ( Колийф ) , и я дават на бебето със спринцовка или малка лъжичка. След това продължават да си кърмят нормално.

Colief®  ( Колийф ) подпомага за запазване на кърменето при бебета с колики, като майките не трябва да експериментират с промени в диетата или преминаване към адаптирани млека.

Осигурете си месеци спокойствие спокойствие

Аптека Дара ви предоставя изключителната възможност да си осигурите няколко спокойни месеца, докато коликите на бебето отшумят. Вземете само сега 5 опаковки Colief®  ( Колийф ) и получете 1 безплатно.

Изберете най-доброто за своето бебе.

КУПИ ОТ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *