Бриз хранителна добавка за здравето на простатата 56 капсули

0 0 0 0 0

Животът е прекрасен и след 50! Желано облекчение на симптомите на доброкачествена хиперплазия на простатата!

Бриз е хранителна добавка с активна съставка SC012 – иновативно биохимично съединение с високо съдържание на аминокиселини, което предоставя революционна промяна в качеството на животът на мъжете. Брез се произвежда чрез уникален патентован процес на ферментация, което увеличава бионаличността на полезните активни съставки, открити в соята. Като предоставя бързодействащо решение на досадните уринарни симптоми, Бриз осигурява високоефективно облекчение през деня и особено през нощта.

briz

Факти, които трябва да знаете за Бриз®

Бриз® предлага на мъжете бързи резултати за по-добро здраве на простатата и по-добър живот. Вече има решение за досадните уринарни симптоми на доброкачествената хиперплазия на простатата. Мъжете си възвръщат желаното спокойствие през деня и през нощта.

Доброкачествената хиперплазия на простатата (ДХП) представлява увеличение на простатната жлеза. Това явление при мъжете причинява значителен дискомфорт. Уринарните проблеми при ДХП засягат около 50% от мъжете над 50 години и над 70% от мъжете над 70 години. Това са милиони мъже, които страдат от симптоми на долния уринарен тракт през дълъг период от живота си, като например:

  • необходимост да се уринира няколко пъти на ден и особено през нощта;
  • болка и парене по време на уриниране;
  • чувство на нужда за уриниране, дори след като струята е спряла;
  • позиви за незабавно уриниране през деня;
  • слаба и тънка струя на урината;
  • затруднения при спиране на уринирането и др.

briz1

профлексон

Когато не се лекува този процес, увеличението на простатната жлеза може да притисне напълно уретрата и да доведе до задържане на урина, образуване на камъни във бъбреците, кръв в урината и чести инфекции на уринарния тракт. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар, ако имате някои от гореизброените симптоми. Желателно е да си направите тест за оценка на състоянието на простата – Международен простатен симптоматичен индекс (IPSS), за да разберете колко тежки са симптомите ви.

Хранителната добавка Бриз® е екстракт от соя, който революционно променя качеството на живот на мъжете. Той се добива чрез уникален процес на ферментация, който повишава бионаличността на полезната активна съставка, извлечена от соята. Ефектът от Бриз® може да бъде усетен още през първия месец след приемане на добавката, подарявайки на мъжете желаното облекчение през деня и особено през нощта.

Една опаковка съдържа:
56 капсули.

Всяка капсула съдържа:
SC012 соев екстракт
400 mg.

Дозировка:
два пъти дневно, една капсула – сутрин и една вечер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *