Botanicals

                      ПОДОБРЕТЕ ГРИЖАТА ЗА КОСАТА СИ!

     Botanicals Freshcare са посветени в създаването на луксозна грижа за косата, обогатена с натурални съставки.

 На всяка стъпка от развитието, всеки производител, фермер, ботаник и химик полага своята страст и опит, за откриването на полезните свойства на растенията. Botanicals Freshcare са създали високоефективни продукти със нежни текстури и аромати, без силикони, парабени и оцветители.

Изследване на натуралните съставки, доведоха до откритие на по-приятни текстури които правят косата по-красива. Но, този процес няма да спре тук, защото всяка жена заслужава да има здрава и блестяща коса.

 

СЪСТАВКИ:
shafranka

ШАФРАНКАТА е растение с красив оранжев цвят. Маслото извлечено от нея е изключително богато на липиди. Вдъхновение за изследването и идва от древните Египтяни, които са използвали маслото от шафран като подхранващо мазило. Маслото показва биоразградими и възобновяеми ефекти което му дава възможност да бъде включено в много кремообразни продукти.

Хидратирайте, подхранете и заздравете всеки косъм. Позволете на замайващият аромат да очарова вашите сетива.

Прочетете повече за Шафранката тук

 

 

kamelina

КАМЕЛИНАТА е тревисто едногодишно растение което произхожда от Франция. Маслото се извлича от семената му и е богато на омега 6 и 9. Това луксозно масло е включено в различни кремообразни текстури, които изглаждат всеки косъм и дават свеж горски аромат на косата ви.

Прочетете повече за Камелината тук.

koriandyr

КОРИАНДЪР е едно от най-мощните ботанически растения в света. Изключително богат на омега 6 със силен възстановяващ и възобновяем ефект. Хората през вековете са го включвали в традиционната медицина, и лекуването с билки. Съставките извлечени от него са 100% биоразградими. В тези продукти са включени най-ценните екстракти на кориандърът, те подсилват и подхранват слабата коса, придавайки и свеж аромат.

 

geranium

ГЕРАНИУМ. След обширно търсене на най-добрите ботанически растения в световен мащаб е спряно на гераниумът. Характеризира се със силни и ярки цветове. Етеричното масло извлечено от това растение е събрано в продукти които възобновяват оцветената и увредена коса давайки и магически блясък.

Прочетете повече за Гераниума тук

 

ПРОДУКТИ

safflower products min

БОГАТА ФОРМУЛА НА МАСЛО ОТ ШАФРАНКА ЗА СУХА КОСА

Продуктите на тази колекция за грижа на косата са: шампоан, балсам, маска за коса и омекотяващ крем.

Не съдържа: силикони, оцветители, парабена

Маслото от Шафранка е богато на мастни киселини които подхранват косъма и правят косата мека, жизнена и лесна за оформяне.
camelina products min

НОВА ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВА КОСА С МАСЛО ОТ КАМЕЛИНА

В тази колекция се предлага: шампоан, балсам, маска за коса и disciplining cream

Не съдържат: силикони, оцветители и парабени.

Специалната формула на маслото от камелина включено в продуктите може да сбъдне мечтата ви за гладка и блестяща коса.
coriander products min

СЪСТАВКИТЕ НА КОРИАНДЪРЪТ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗТОЧНИК НА СИЛА ЗА ВАШАТА КОСА

В колекцията са включени: шампоан, балсам, маска за коса и strength potion.

Не съдържа: силикони, оцветители и парабени.

Решението на проблемите със слабата коса се намира в съставките на кориандърът. Продуктите действат  като подсилват косата и действат благоприятно в корена на косъма,  активират растежа и намаляват косопада.
geranium products min

НАЙ-КРАТКИЯ ПЪТ ДО БЛЕСТЯЩА КОСА С ПОМОЩА НА ГЕРАНИУМ

Тази колекция за нега на косата включва: шампоан, балсам, маска и shine vinegar.

Не съдържа: силикони, оцветители и парабени

За да възвърнете блясъка и жизненоста на боядисаната и увредена коса, химиците са включили есктракти от масло извлечено от гераниум.