Биотрейд Мелабел избелващ крем за ръце Биотрейд / Biotrade, 50ml

0 0 0 0 0

Биотрейд Мелабел избелващ крем за ръце, на марката Биотрейд / Biotrade, е нежен хидратиращ крем за ръце, предназначен за изсветляване на тъмните петна, причинени от възрастови изменения и фото стареене на кожата. Съдържанието на фитинова киселина изравнява тена, стимулира синтеза на колаген и предпазва от белезите на стареене. Високата широкоспектърна слънцезащита със SPF 30 предпазва кожата от появата на нови тъмни петна. Мелабел избелващ крем за ръце има подхранващо и възстановяващо въздействие върху кожата, като създава усещане за комфорт и мекота.

melabel-ruce-izbelvasht-500x500профлексонСъстав:

  • Фитинова киселина, която блокира меланогенезата, стимулира фибробластите и има отличен профил на толерантност към кожата;
  • Octyl Salycilate с химичен УВ филтър
  • Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine с химичен филтър
  • Butyl Metoxydibenzolmethane с химичен УВ филтър
  • Titanium Dioxide с физичен УВ филтър
  • Zinc Oxide с физичен УВ филтър

Начин на употреба:

Биотрейд Мелабел избелващ крем се нанася ежедневно, като се повтарят нанасянията след всяко измиване на ръцете или при необходимост от хидратация.

Важно: по време на употребата на избелващи продукти не трябва да се използват кремове, съдържащи Ретин А, / както и всякакви продукти, със съдържание на производни на витамин А/. Също така, избелващите средства правят кожата фоточувствителна, което усилва възможността от повторна хиперпигментация. Затова е задължително да употребявате слънцезащитен крем с висок фактор!

В случай, че усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

 Продукта трябва да се съхранява на сухи мяста, недостъпни за деца.

Опаковка: 50мл.

Производител: Биотрейд / Biotrade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *