Биотрейд Кератолин фуут спрей против изпотяване на крака Биотрейд / Biotrade, 50ml

0 0 0 0 0

Биотрейд Кератолин фуут спрей против изпотяване на крака предотвратява появата на неприятна миризма при изпотяване на краката. Продуктът предпазва краката от потене за период от 3-5 дни, не нарушава терморегулацията им, икономичен е и ефикасен. Спреят Кератолин фуут съдържа антибактериална съставка, непозволяваща развитието на бактерии – причинители на неприятната миризма. Предлага се в удобна опаковка от 50 мл.
Онлайн аптека Remedium.bg предлага Biotrade Keratolin Foot Spray / Биотрейд Кератолин Спрей против Изпотяване на Крака x50мл. Професионална консултация с магистър-фармацевт и безплатна доставка на всички поръчки над 40 лева до 1кг.

профлексон

Състав:

  • Aluminium chloride, което блокира изпотяването;
  • Glycerin, което омекотява кожата, предпазва я от изсушаване;
  • Methenamine е антибактериална съставка с широк спектър на действие.

Начин на употреба:

При първоначална употреба стъпалата се напръскват три поредни вечери и на сутринта се изплакват с вода. След това Кератолин Фут се прилага веднъж на всеки 3-5 дни. Да не се прилага върху влажна, наранена или раздразнена кожа!

В случай, че усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, прекратете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни, трябва да се консултирайте с дерматолог.

Да се съхранява на сухо място, недостъпно от деца.

Опаковка: 50 ml

Производител: Биотрейд / Biotrade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *