Апимед Дент спрей за възпалени венци Апифарма / Apipharma 20ml

0 0 0 0 0

Апимед Дент спрей за венци е природна комбинация от прополис и екстракти на лечебни билки, която се препоръчва при възпалени и кървящи венци, пародонтоза, афти, наранявания от зъбни протези и шини, при зъбобол и лош дъх.apimed spray wreaths

профлексон

Апимед Дент допринася за облекчаване на наранените участъци на венците и мукозата на устната кухина чрез съчетанието на висококачествен натурален прополис и екстракти от очеболец (Pontentilla erecta), червен дъб (Quercus robur), салвия, лайка и ментово масло.

Антимикробният ефект на прополиса и антисептичните свойства на салвията намаляват възможността за поява на възпаление, а допълнително противовъзпалително действие има и екстрактът от лайка. Очеболецът и кората на червен дъб имат стягащо тъканите действие, което ускорява регенерацията им, а ментовото масло в спрея Апимед Дент има лек обезболяващ ефект.

Апимед Дент спрей е снабден с апликатор с дълго рамо, който улеснява нанасянето на по-трудно достъпните места в устната кухина и гърлото. Напръскайте с Апимед Дент наранения участък на венеца и устната лигавица 2 до 3 пъти на ден.

Внимание:
Да се съхранява на на сухо и тъмно място при температура до 25°С, недостъпно за деца.
Да не се употребява от лица, алергични към прополис.
Може да се появи леко усещане за парене поради съдържанието на алкохол като разтворител.

Опаковка: 20ml

Производител:  АПИФАРМА , ХАРВАТИЯ APIPHARMA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *