Чудото, наречено медитация

0 0 0 0 0
meditaciq
със старши преподавателите по системата на Геше Майкъл Роуч
в ACI ( Азиатски Класически Институт)
Ами Дилър и Марк Рос
.
.
Скъпи приятелю, Очакваме те от 7 до 11 Октомври 2015 на традиционния Йога мълчалив ретрийт.
Тази година той включва преподаване на медитативни техники и обучение относно корелациите – свързаността Причина- Следствие в науката за Кармата.
.
Медитацията е доказана практика, която намалява стреса, задълбочава нашите взаимоотношения, помага ни да преодолеем нежеланите си навици, блокиращи нашите успехи. Тя ни зарежда с онази вътрешна радост и жизненост ,която може би сме забравили, че съществува.
.
Преди 2500 години Буда учил, че концентрацията на ума върху един обект е толкова важна за здравето, колкото храната и съня за всички нас. Оттогава насам поколения медитатори са усъвършенствали стъпка по стъпка различни техники за успокояване на ума. Каквато и да е Вашата духовна практика, способността Ви да концентрирате вниманието си изцяло върху настоящия момент е ключът за постигане както на духовния, така и на светския успех, към който се стремите. Това мълчаливо уединение (ретрийт) е „практическо“ обучение за фокусиране на ума Ви без усилия. Обучението се основава на доказаните методи на древното тибетско знание на Школата Гелуг ( Школата, към която принадлежи Далай Лама) , водещи до повече спокойствие, щастие, успех и свобода.Ретрийтът е отворен за всеки и включва:• Практически дневни учения по медитация, съгласно древните и сегашните текстове.
.
• Дневни сесии по медитация в седнало положение и с ходене.
• Дневни часове по йога за всички нива.Изключете лаптопа си. Изключете iPhone си. Научете се да бъдете тихи.Ретрийтът е подходящ както за начинаещи в медитацията (ще бъде предложено основно обучение), така и за опитни в тези практики, които се интересуват от задълбочаване в познанията им.Посейте добри семена, като се запишете за участие преди 20 септември 2015г.
.

Нашите Учители

Ами Дилър е старши преподавател в ACI (Азиатски класически институт). Тя изучава техниките за медитация от 19 годишна. Те са в основата на нейното щастие в грижата за семейството и за успешната кариера в управлението на болница. Сега Ами се наслаждава на посвещението си в преподаване на медитация в Калифорния и Европа, включител-о в Института „Шлифоващият диаманти“.
Тя продължава да изучава будистката медитация с Геше Майкъл Роуч, с когото тя се запознава през 1999 г.

Д-р Марк Рос има успешна 26-годишна кариера във всички аспекти на управление на неговата собствена частна практика като лекар. Специализирал в грижата за цялостното здраве на организма, той лекува различни състояния на пациентите от превантивни грижи до травми. Ученик на Геше Майкъл Роуч от 2005 г. насам, той е интегрирал преподаването в Института „Шлифоващият диаманти“ в негов ежедневен бизнес. Марк признава медитацията и принципите на „Шлифоващият диаманти“ за неговото щастие и успехи.

.

.

Място на провеждане: На 18 минути с кола от гр. Пловдив, в Долината на Тракийските Царе
България,с. Житница, окр. Пловдив
СК Тракиец – Житница – телефон: 032 393 032, 0889 087 887
http://www.trakiec-bg.com

Контакти: Драга Еленска +359878880007 dragaelenska7@gmail.com
Вили Хаджиева +359878 883 290; vilikat@abv.bg
За повече информация :http://blog.aptekadara.com/

Плащане- в брой или по банков път
IBAN: BG 30 PIRB 9170 1605 04 56 60, SWIFT: PIRBBGSF, Piraeus Bank,получател ” Лек “ЕООД

* Обед и вечеря за участниците са включени в цената

Цена за ретрийта:

450 лв за 5 дни
350 лв за 3 дни

Запишете се преди 20.09.2015 и ползвайте отстъпка:

400 лв за 5 дни
300 лв за 3 дни

За групи по 3 и повече души:

400 лв за 5 дни
300 лв за 3 дни

Ако Вие сте координатор на група, моля, свържете се с нас за допълнителни условия.

Езици: Английски, Руски и Български (осигурен е превод).

* За участниците в ретрийта са предоставени специални цени за нощувки в СК Тракиец- Житница:
Нощувка в стая-лукс

1 Единична лукс стая 47.00 лв

2 Двойна лукс стая 60.00 лв

*Цената вкл.: нощувка, закуска, ползване на фитнес, туристическа застраховка и такса, 9%ДДС, паркинг с видео наблюдение, безжичен интернет.
Резервации можете да направите при управителя на комплекса.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *