Занзи спрей Фитобимби / Zanzi Fitobimbi против насекоми за бебета и деца, Фармалайф / Pharmalife, 100ml

0 0 0 0 0

Занзи спрей Фитобимби / Zanzi Fitobimbi против насекоми за бебета и деца е натурален продукт против насекоми и е предназначен за бебета и малки деца. Занзи спрей съдържа етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Не съдържа агресивни вещества. Занзи Фитобимби спрей предпазва бебешката и детска кожа от мухи и комари. Той е естествен и безопасен и е подходящ за деца и бебета от раждането. Спреят Занзи защитава нежната кожа, като образува защитен биофилм, допълнително защитава и подхранва кожата.
zanzi_fitobimbi_new

Занзи Спрей се прилага при предпазване от мухи и комари.

Начин на действие:

Занзи спрей Фитобимби за бебета и деца образува защитен био-филм, предпазващ от ухапвания от насекоми, както и други агресивни фактори, предизвикващи дразнене и чувствителност на кожата. Превантивното и защитно въздействие на спреят допринася за незабавно облекчаване на последиците от кожно дразнение. Защитната бариера на Занзи спрея обгръща естествения аромат на кожата с аромат, който отблъсква насекомите, но същевременно е много приятен за човека. Ментолът в етеричното масло от мента има умерен анестетичен ефект и успокоява мястото от ухапване от насекомите.

Състав:

Бадемово масло (Prunus dulcis), Дъхаво мушкато (Rose geranium), Лимонова трева (Citronella grass), Лавандула (Lavender), Лицеа (Litsea cubeba), Мента (Peppermint), Изододекан (lsododecane), Триетил цитрат (Triethyl citrate), Цитрал (Citral), Еугенол (Eugenol), Гераниол (Geraniol), Фарнезол (Farnesol), Линалол (Linalool), Цитронелол (Citronellol), Лимонен (Limonene), Vit E (Tocopherol).

Занзи спрей не съдържа алкохол и агресивни вещества. Спреят не оставя мазна следа и не дразни кожата.

Начин на употреба:
Занзи спрей се прилага, когато е необходимо върху откритите части на тялото.
Само за външно приложение.

Противопоказания:
Не са известни при прилагане на терапевтични дози, освен в случаи на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта Занзи спрей.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Фармалайф / Pharmalife

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *