Задържане на вода

0 0 0 0 0

Някои здравословни проблеми са наистина много разпространени. Задържането на вода е един от тях. Всички органи трябва да се снабдяват с необходимите им вещества. това се случва с помощта на вените. След това 90% от течностите се транспортират обратно чрез вените, което означава че 10% остават в самите тъкани, което е нормално.

Тези 10% се връщат в кръвоносната система чрез лимфната система. Често при проблеми в съдовата система, лимфната не може да обработи повече течности. Това именно е задържането на вода. От този проблем са засегнати наистина много хора.

Ако изпитвате тежест и дискомфорт при физическо натоварване, горещини това може да е пъри признак за задържане на вода. Още един начин, който би ви подсказал това е ако ластика на чорапи ви се впива в крака.

 

Какво да направим ако забележим, че задържаме вода? 

Един от вариантите е да опитате със специални компресионни чорапи, които притискат по специфичен начин краката и по този начин изтласкват течностите нагоре.

Друг вариант е да се правят упражнения, като например да се държат краката за известно време вдигнати високо, което би облекчило симптомите.

Най-добрия вариант обаче е да се използва нещо, което би ви дренирало, и би помогнало за изхвърлянето на излишните течности.

Тук ви предлагаме един списък с избрани продукти, за които имаме много добра обратна връзка от наши пациенти.

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ДЕЗИНТОКСИКАЦИЯ

product_18757

Естествена форма на минерални соли под формата на таблетки ни предлага д-р Шуслер със специалната си комбинация от хомеопатични соли:

Шуслерова сол №10 (Натриум сулфурикум D6)-1оп.= 80бр.
Шуслерова сол №6 (Калиум сулфурикум D6)- 1оп.=80бр.
Шуслерова сол №8 (Натриум хлоратум D6)- 1оп.=80бр.
Шуслерова сол №9 (Натриум фосфорикум D6)- 1оп.=80бр.

КСАНАДРЕН

product_26662

 

Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект – дренаж, детоксикация и отслабване.

 

 

ХИДРОЛЕСС

product_21400 (2)

 

Подпомага елеминирането на излишните течности от организма.

Спомага за поддържане на нормално телесно тегло

Съдейства за елиминирането на токсините от обмяната на веществата.

ЛИКУИД ФОР ФИТ

product_24507

Ликуид фор фит е хранителна добавка, помагаща в борбата с излишните килограми. Благодарение на съставките си, които имат диуретично, детоксикиращо и пречистващо действие, Ликуид фор фит редуцира само телесните мазнини, без мускулна маса. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *