Ксанадрен Плюс / Xanadren Plus

0 0 0 0 0

Ксанадрен плюс – 30 табл.

ксанадрен плюс

профлексон

Водата обхваща около 60% от теглото на човешкото тяло и се намира най-вече в клетките, кръвта, кожата, органите и мускулите. Наличието на вода в тялото е естествено явление, но при някои хора нейното задържане може да се превърне в проблем.

Понякога е трудно да се установи, че организма ни задържа вода и то може да бъде объркано с напълняването, затова ето кои са най-честите признаци, които могат да ви покажат първите знаци на задържане на вода в организма:

  • Краката са подути и натежали
  • Спазвате диета и правите упражнения, но теглото остава непроменено
  • Пръстите са подути и трудно махате пръстените от ръцете си
  • Усещате тялото си издуто и имате чувство на подуване

Ксанадрен Плюс е хранителна добавка със специален състав, който спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло, като осигурява благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти на метаболизма.алержи-контрол-btn

Ксанадрен Плюс е хранителна добавка, базирана на бреза и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден баланс.

Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект – дренаж, детоксикация и отслабване.

Подпомага отделянето на излишните течности от организма

Допринася за поддържането на нормално телесно тегло

Спомага за детоксикацията на организма

Съдържа също:

Бял трън, който допринася за нормалните физиологични функции на пречистване на организма. Той съдържа силимарин – вещество, което стимулира регенерацията както на чернодробните клетки, така и на тези жлъчния мехур.

Глог, който допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Той подпомага нормалния сърдечен ритъм и влияе благоприятно на периферните, коронарните и мозъчните кръвоносни съдове. Плодът  спомага и за нормализиране нивата на холестерола в кръвта.

Зелено кафе, което допринася за поддържане на метаболизма на кръвната захар след хранене. Ускорява изхвърлянето на излишните течности и на токсините. Стимулира изгарянето на мазнините.

Рунянка(миши уши), която ускорява обмяната на веществата, детоксикира, действа като диуретик и притежава жлъчегонно действие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *