Уилкинсон Интуиция / Wilkinson intuition самобръсначка за жени Розова

0 0 0 0 0

Уилкинсон Интуиция / Wilkinson intuition самобръсначка за жени Розова съдържа ултра тънки ножове с предпазители, които намаляват резките и нараняванията. Самобръсначките Уилкинсон Интуиция са заобиколени от нежен кремообразен сапун, който пулсира и овлажнява по време на бръсненето с една лесна стъпка, оставяйки кожата ви забележимо мека.

Wilkinson-Sword-Intuition-Plus-Pomegranate-Womens-Razor

По време на бръснене със самобръсначката Wilkinson intuition Вие нямате нужда от сапун, гел за бръснене или измиване на тялото. Самобръсначката е не сгъваема, с извита ръкохватка за лесна работа. Хипоалергичен. Без парабени. Дерматологично тестван. За повече от 100 години, „Уилкинсън Меч“ е разработил продукти, които дават на мъжете и жените красива кожа.
Ако не искате да прекарвате часове в банята или търсите удобен бръснач, който не ви затруднява, но не искате да правите компромиси по отношение на качеството и представянето, Уилкинсон Интуиция е за вас.

Наситените качества на нар са били въведени чрез твърдото маслено масло, което обгражда бръснача. Гелообразното масло на Уилкинсон Интуиция е обогатено с алое вера, кокосово масло и витамин Е, за подобряване на мозъчните качества. От плодов аромат и жив цвят, до уникалните и мощни антиоксидантни преимущества … всеки обича малко нар. Подобрена въртяща се глава за внимателно проследяване на контурите на вашето тяло Почиства и бръсне в една лесна стъпка, така че просто добавете вода. Има добане Индикатор за физическо износване, който ви казва кога да смените острието, както и Душ държач за удобно и хигиенично съхранение.

Производител: Wilkinson Sword

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *