Витамикс / Vitamix за спокоен сън Фортекс / Fortex 30 капсули

0 0 0 0 0

Витамикс / Vitamix е хранителна добавка, която е предназначена за проблеми със съня. Безсънието е сънно разтройство, което се характеризира с временни или хронични трудности при заспиване. Най-чести прояви на безсъние се среща при хора със следните оплаквания: невъзможност или трудно заспиване, често събуждане през нощта и изпитване на трудност при повторно заспиване, ранно събуждане и чувство на умора при събуждане. С приемането на капсули Витамикс, организма се успокоява и отпуска, и така се съкращава времето на заспиване.

vitamix

профлексон

Витамикс капсули успокояват и отпускат организма, подпомагат за пълноценния сън, допринасят за съкращаване на времето на заспиване. Витамикс съдържа мелатонин – 1мг., който допринася за по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони, както и за съкращаване на времето на заспиване. Съдържанието на валериана, пасифлора и глог действа успокояващо и седативно. Витамин В6 влияе на нервната система и психиката, производството на енергия, метаболизма, както и на образуване на червените кръвни телца в кръвта. Витамикс помага още за намаляване на чувството на умора и отпадналост, регулира хормоналната дейност в организма.

Активни съставки: 

Сух екстракт от: Пасифлора – 200мг., валериана – 160мг., глог – 50 мг.

Витамин В6 – 1,5мг. и Мелатонин – 1мг.

Дозировка:

По 1 капсула дневно, 30 минути преди сън.

Предупреждения:

Витамикс е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Опаковка: 30 капсули в картонена опаковка.

Производител: Фортекс / Fortex

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *