ВИТАМИН С АКТИВ Медика / Medica, 300 mg x 20 таблетки

0 0 0 0 0

ВИТАМИН С АКТИВ на Медика / Medica, са таблетки с удължено освобождаване предназначени за активна подкрепа на имунната система. Новият продукт на Медика АД, Витамин С Актив е уникална комбинация на Витамин С с Рутозид и Глицин. Продуктът е създаден по оригинална технология, която осигурява постепенното освобождаване на активните съставки в продължение на 12 часа. Това гарантира максимално усвояване на Витамин С.

vitamin-C-Active-300mg

Съдържание:

Една таблетка съдържа: Витамин С (Аскорбинова киселина) 300мг., Рутозид 20мг., Глицин 25мг. и помощни вещества: хипромелоза, натриев хлорид, карбомер, микрокристална целулоза, глицеролов дибехенат, безводен диоксид, стеаринова киселина, оцветител Е 102.

Начин на действие:

Витамин С подпомага за възстановителните и защитните процеси в организма. Препоръчва се при авитаминоза С, при висок риск от вирусни и бактериални инфекции, понижен имунитет, недохранване, физическо и психическо натоварване, стрес, употреба на алкохол и цигари, противозачатъчни, бременност и кърмене.

Рутозид биофлавоноид притежава ствойствата на Р-фактор. Участва в клетъчните окислително-възстановителни процес, стабилизира клетъчната мембрана, укрепва кръвосните съдове, намалява спукването капилярите и подобрява кръвотока.

Глицин аминокиселина: регулира обмяната на веществата, нормализира и активира защитните процеси в централната нервна система, понижава психо-емоционалното напрежение и увеличава умствената работоспособност.

Комбинацията на Витамин С, Рутозид и Глицин подсилва благоприятното въздействие на Витамин С Актив върху човешкият организъм.

Начин на приемане:

По 1-2 таблетки след хранене. Таблетките се приемат цели, без да се дъвчат или смучат, с достатъчно количество течност.

Таблетката с удължено освобождаване задоволява нуждите на организма от Витамин С през деня.

Предупреждения:

Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се употребява само в срока на годност, обозначен на опаковката. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

Опаковка: Съдържа два блистера по 10 филмирани таблетки.

Производител: Медика / Medica

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *