Витамин B12 / Vitamin B12 за анемия и укрепване на имунната система Натурал Факторс / Natural Factors 1000mcg 90 таблетки

0 0 0 0 0

Витамин B12 1000mcg се препоръчва при хора с анемия и понижена имунна система. Хората с анемия изпитват чувство на умора, отпадналост, недостиг на въздух и сърцебиене, бледост и жълтеникава кожа.

vitamin-b-12

профлексон

Витамин B12 1000mcg 90 таблетки / Vitamin B12 tablets / е източник на най-стабилната форма на витамин B12, който е водоразтворим витамин и е необходим за производството на червени кръвни телца, нормалното функциониране на нервната система, помага за нормалното храносмилане, както и укрепва сърдечно-съдовата дейност.

Витамин В12 помага на фолиевата киселина за образуването на червени кръвни телца и усвояването на хемоглобина. Необходим е за правилното храносмилане и усвояване на полезните в храната вещества, синтезира протеините и метаболизма на въглехидратите и мазнините.

Vitamin b12 играе съществена роля за производството на миелин (обвивка на невроните), както и за синтезирането на невротрансмитерите, необходими за безпроблемно запаметяване на голямо количество информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *