ВИТАМИН В12 / VITAMIN В12 МЕТИЛКОБАЛАМИН В ПОДКРЕПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВНИ КЛЕТКИ НАТУРАЛ ФАКТОРС / NATURAL FACTORS, 1000МКГ Х 90 СУБЛИНГВАЛНИ ТАБЛ.

0 0 0 0 0

ВИТАМИН В12 / VITAMIN В12 МЕТИЛКОБАЛАМИН В ПОДКРЕПА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВНИ КЛЕТКИ на НАТУРАЛ ФАКТОРС / NATURAL FACTORS подобряват съня и успокояват нервите. Витамин В 12 с Метилкобаламин е чудесно средство при работещи и хора на път, също така е жизненоважна хранителна добавка при вегетариански диети.

NF sublingual B-12 90s

профлексон

Витамин В12 1000 мкг. Methylcobalamin е най-активната форма на витамин В12 за ефективна подкрепа мозъка и на нервните функции, помага за лечение на разстройства на съня, приятно събуждане и подобряване на бдителността през деня.

Бързо се разтваря под езика: Витамин В 12 дава енергия, подобрява настроението, паметта и сърцето

Предназначение на Витамин В12: 

Недостиг на енергия, бледа кожа, хронична умора, запек, депресия, нарушения в храносмилането, виене на свят, сънливост, нарушения на съня и много други симптоми могат да показват недостиг на B12.

През 1948 г., витамин В12, или кобаламин, се идентифицира като хранителен фактор, който предотвратява злокачествена анемия, смъртоносна болест на червените кръвни клетки. В12 е необходим за образуването на миелин, защитното покритие за всички нервни окончания, както и за производство на ацетилхолин, невротрансмитер, който поддържа паметта и ученето. Този важен хранителен елемент също помага за образуване на генетичен материал на тялото (ДНК и РНК), и участва в клетъчния метаболизъм. С фолат и В6, витамин В12 помага за намаляване на нивата на хомоцистеин – веществото, свързано с риска от сърдечни заболявания.

Получавате ли достатъчно витамин В12?

Тялото се нуждае от малки количества от този хранителен елемент, но редовно. В исторически план е трудно да се излекува анемията с витамин В12, тъй като не може да го направи хранително вещество през суровите условия на стомашно-чревния тракт. Витамин В12 инжекции са били използвани ефективно за лечение на анемия и повишаване на енергията. Въпреки това, проучвания са показали, че сублингвално абсорбция на В12 подобрява бионаличността и ускорява метаболизма на тези хранителни вещества на организма, това осигурява алтернатива на инжекции.

Кой се нуждае от B12?

Има някои растителни източници на витамин B12, но най-богатите източници от храните са месо, яйца и млечни продукти. Вегетарианците, веганини и децата, които не ядат тези храни, могат да получат дефицит на този хранителен елемент. Пенсионерите или всеки, който има проблеми с настроението, образуване на нерви или проблеми със съня, могат да се възползват от В12 добавка. Проучванията показват, че недостига на витамин B12 удвоява риска от депресия, същевременно B12 може да помогне за предотвратяване на болестта на Алцхаймер и други форми на деменция. Високи дози на B12, администрирани под строг надзор, са дали добри резултати в лечението на нарушения на съня, бодрост при събуждане. Ниските нива на мелатонин в напреднала възраст може да са свързани с нисък статус на витамин B12, а с набавянето му може да се подобри качеството на съня, добра концентрация и бдителност през деня, като същевременно се подобри настроението.

12 причини да се препоръчва Подезична B12 от Натурал Факторс

• Изгражда богати на желязо, здрави червени кръвни клетки;
• Защитава нервната система и всички нервни окончания;
• Подобрява настроението, за предотвратяване на депресия;
• Подобрява енергия;
• Поддържа ДНК и РНК производството;
• Подобрява качеството на съня;
• Предотвратява деменция;
• Поддържа здравето на сърцето;
• Предотвратява злокачествена анемия;
• Доплащане вегетарианец или веган-диета;
• Подобрява развитието на плода;
• Лесно се вземат и лесно се абсорбира!

Производител: Натурал Факторс / Natural Factors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *