Вираут / VirOut крем при херпес Натурфарма / Naturpharma, 10ml

1 0 0 1 0

Вираут / VirOut крем е медицинско изделия на марката Натурфарма / Naturpharma, предназначено за профилактика при вагинален херпес, както и при симптоми на кондиломатоза. Кремът Вираут осъществява благоприятен ефект като изолира тъканите от външни фактори, успешно намалява симптомите на болка, сърбеж, парене, додуване и стягане на кожата, а също така и образуването на мехури.

virout-cream

При правилно приложение на кремът Вираут, се ограничава развитието на усложнения, а редовната употреба не позволява разпространение на възпалението.

Състав:

Докозанол, алое вера гел, полидоканол, куркумин, глицерил лаурат, вазелиново масло, екстракт от Амла (индийско цариградско грозде), мастни киселини С12-20 (8) ОЕ, карбоксиметил бета-глюкан, вода, динатриев EDTA, млечна киселина, метил-, етил-, пропил-, бутил-, имидазолидинил карбамид, парахидроксибензоат, натриев дехидроацетат.

Начин на употреба:

При лабиален и вагинален херпес:

Нанасяйте крема върху засегнатата зона 3-5 пъти на ден. Изключително важно е започването на прилагане на продукта да става веднага след появата на първите симптоми.
В случай на повтарящи се рецидиви, продуктът се препоръчва за превантивна употреба при наличие на рискови фактори като излагане на слънце, студ, стрес, умора или менструация.

Кондиломатоза (HPV) след ерадикация:

Започнете с една апликация на ден в продължение на една седмица, след което следвайте указанията в терапевтичния календар, (2 апликации за една седмица) в продължение на следващите два месеца.
Внимателно затворете тубата след употреба на продукта.

Предупреждения:

Не използвайте продукта, ако сте алергични към някоя от съставките или след изтичане на срока на годност. В случай че опаковката е повредена, не употребявайте продукта. Поради естествените вещества в състава си, медицинското изделие е цветно, затова, по време на и след употреба, внимавайте да не изцапате дрехите си. Срокът на годност се отнася за цял и правилно съхраняван продукт. Да не се поглъща продукта. Съхранявайте на недостъпни за деца места. Измийте ръцете си преди и след всяка употреба. Да не се  използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. За локално приложение. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Опаковка: 10мл.

Производител: Натурфарма / Naturpharma.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *