Виши Идеал Солейл Анти Пясък / Vichy Ideal Soleil Anti Sand пълна гама защита от слънцето за всички типове кожа

0 0 0 0 0

При контакт с кожата, пясъкът може да отстрани част от нанесения слънцезащитен продукт. Така кожата ви е по-малко защитена, същевременно повторното нанасяне на слънцезащитен продукт става по-трудно. Освен това, след контакт с кожата ви, пясъкът може да предизвика раздразнение. Вашето решение идва с Виши Идеал Солейл Анти Пясък / Vichy Ideal Soleil Anti Sands пълна гама за защита от слънцето за всички типове кожа, която може да отстрани неприятното полепване на пясък върху кожата. Текстурата на гамата против пясък не позволява на пясъка да полепне по кожата. Пясъкът се почиства лесно, без раздразнения по кожата и усещане за сърбеж. Пясъкът не полепва повторно по кожата ви и я оставя защитена през целия ден на плажа.

Vichy-ideal-soleil

Виши Идеал Солейл Анти Пясък е с комфортна формула, която намалява триенето на пясък върху кожата, предотвратява раздразненията и осигурява комфорт на плажа през целия ден. Продуктите от гамата Anti-sands на Vichy съдържат филтърна система с Mexoryl XL за подсилена защита срещу UVA и UVB лъчите. С лека текстура със сух завършек, усещане за комфорт и удоволствие при употреба.

Няма съдържание на парабени, водоустойчиви, хипоалергенни, подходящи за чувствителна кожа, с хидратираща формула.

Пълната гама за защита от слънцето за всички типове кожа на Vichy Ideal Soleil Anti Sands включва серия за лице, тяло и нежна защита за деца.

xxxxx_vichy_idealsol_escentual_350x300_v1vichy-ideal-soleil-packet

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *