ВИШИ ДЕРКОС АМИНЕКСИЛ КЛИНИКАЛ 5 ампули против косопад за мъже / VICHY DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5

0 0 0 0 0

Aminexil Clinical 5 за мъже е иновация против загуба на коса. Аминексил Клиникал  5  е ексклузивно съчетание от Aminexil, молекула против косопад с клинично доказана ефикасност и пет активни съставки, за подсилено действие и оптимална ефикасност върху косъма и скалпа: Aргинин, SP94, Kофеин, Oктеин и Mинерализираща термална вода на Vichy.

vichy-dercos-amimexal-clinical5-man

Благодарение на добре подбраната комбинация от активни съставки и стимулиращия масажен апликатор новият Vichy Aminexil Clinical 5 се намалява косопада след 6 седмици редовна употреба, се стимулира микроциркулацията на кожата на главата, намалява се микро-дисбаланса и се усилва устойчивостта на скалпа, косата става по-гъста, силна и устойчива.

 

Клинично доказано косопадът е намален. Измерена и установена ефикасност след 6 седмици.

Vichy Aminexil Clinical 5 е с формат за еднократна доза, съръджа апликатор за прецизно нанасяне. Има бързопопиваща и немазна текстура, не лепне.
Aminexil Clinical 5 е подходящ за мъже с постоянен или периодично повтарящ се косопад.

Начин на употреба:
За интензивна терапия: 1 монодоза дневно в продължение на 6 седмици.
Може да се нанесе върху суха или влажна коса.
При поддържаща терапия: 3 монодози седмично.

Предупреждения:
Само за външна употреба. Да не се поглъща. Да се избягва нанасянето върху раздразнена кожа, да се избягва контакт с очите. В случай на попадане в очите незабавно изплакнете обилно с вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *