Уринал Медикъл – при повтарящ се цистит

уринал медикъл
0 0 0 0 0

Уринал Медикъл е иновативно медицинско изделие, създадено за превенция и лечение на рецидивиращ цистит и други различни инфекции на долните пикочни пътища (ИДПП), които са с различен произход – бактериален, гъбичен и др.

Цистит се нарича възпалението на пикочния мехур и пикочния канал. В най-честите случаи се дължи на навлизане на бактерията Ешерихия коли, която част от микрофлората на долните отдели на стомашно-чревния тракт – червата. При различни условия, позволяващи прикрепване и растеж в иначе стерилните пикочни пътища се развива инфекция. Най-често симптомите на цистит са: усещане за парене при уриниране, чести позиви за уриниране, мътна или с неприятен мирис урина.

Червената боровинка упражнява своя ефект върху потенциалните патогени като предотвратява възможностите за размножаването им и прикрепването им в уринарния тракт.

Също така се знае, че провеждането на курсове на антибиотици създава условия за развитие на устойчиви бактериални видове (т. нар. бактериална резистентност) и рецидив на инфекцията.

Благодарение на своя механизъм на действие, Уринал® Медикъл не позволява развитие на бактериална резистентност, затова действието му подпомага антибиотичната терапия.

Всяка таблетка съдържа CystiCran® 120 mg стандартизиран екстракт от червена боровинка.

Уринал Медикъл:

  • Лечение на повтарящи се цистити
  • Ефективно лечение без странични ефекти
  • Медицинско изделие клас II А

Дозировка и начин на прием:

Препоръчваната доза е 1 таблетка дневно. Таблетката трябва да се изпие с вода, след хранене. Препоръчваме прием на достатъчно количество течности – поне 2 л вода дневно, за по-добра диуреза. Преустановете приема на Уринал® Медикъл след 1 месец.

уринал медикъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *