Теракурмин / Theracurmin за кости и стави Натурал Факторс / Natural Factors, 30мг x60 капсули

0 0 0 0 0

Теракурмин / Theracurmin за кости и стави е иновативен продукт на Натурал Факторс / Natural Factors в производството на куркуминовите екстракти. Специалната формула CurcuminRich Theracurmin подсилва лечебните свойства на куркумина, който представлява жълт пигмент в състава на куркумата. Също така има по-висока бионаличност от нормалните на пазара форми на куркумин.

theracurmin

porychai-onlaine-sega
Куркуминът може да се използва при следните симптоми:

Подуване и болка в ставите – при ненормално атакуване на ставите от имунната система, което води до пагубни възпаления за нормалната функция на ставите. Това може да затрудни ежедневните дейности като ходене и самообслужване. Теракурминът води до облекчаване на болката и улесняване на движението. Действа противовъзпалително и намалява периодите на обостряне.

Чернодробни проблеми. Чернодробните клетки мога да се увредят от често преяждане и злоупотреба с алкохол. Таблетките Теракурмин намаляват възпалителните процеси и спомагат за нормалното функциониране на чернодробните клетки и обезвреждането на токсините.

Стомашни проблеми. Води до стимулация на жлъчния мехур да отделя жлъчка, което подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и храносмилането. Намалява отделянето на газове и подуването, както и намалява стомашните болки и тежестта.

Сърдечно-съдови проблеми, високи нива на холестерол и запушване на артерии.  Теракурмин намалява „лошия” (LDL) холестерол и окисляването му. Също така намалява процесите на атеросклероза.

Невро-дегенеративни проблеми. Теракурмин таблетките имат положителен ефект върху мозъчната дейност. Защитават мозъка от свободните радикали и възпалението. Редуцират риска от когнитивен упадък. Преминават през кръвно-мозъчната бариера и помагат за предотвратяването на отделни дементни състояния.

При оксидативен стрес. Куркуминът неутрализира свободните радикали, които ускоряват процесите на стареене. Укрепва оргазнизма при лошо хранене и слаб имунитет.

Състав:

куркумин, вегетарианска капсула [въглехидратна гума], микрокристална целулоза, (целулоза), пречистена вода, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев двуокис.

Без съдържание на: глутен,  пшеница,  яйца, млечни  продукти,  захар,  соя,  фъстъци,  риба, миди, животински продукти,  сол, изкуствени аромати, консерванти или ГМО.

Начин на употреба:

Прием – по 1 капсула 2 на ден.

Да не се употребява при бременност и кърмене. Съхранявайте на сухо и прохладно място. Пазете от деца. Не превишавайте дневната доза и не изпозлвайте като заместител на нормалното хранене.

Опаковка: 30мг x60 капсули

Производител: NATURAL FACTORS/CANADA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *