СВР Топиализ / SVR Topialyse възстановяващ крем за ръце + стик за устни

0 0 0 0 0

СВР Топиализ / SVR Topialyse е промо пакет, съдържащ следните продукти с 30% отстъпка от цената на двата продукта: Топиализ крем / Topialyse creme mains 50ml – възстановяващ крем за ръце и Топиализ стик за устни / Topialyse levres 4g.

svr-cream-lip-stick

SVR Topialyse възстановяващ крем за ръце подхранва и регенерира сухата и увредена кожа на ръцете. Благодарение на отличната формула маслена фаза и масло от ший, продукта осигурява интензивно подхранване и незабавен комфорт на ръцете. Обогатен с Омега 3, 6 и 9, той възстановява кожната бариера. При екстремни условия, ръцете са защитени, меки и гладки. Кремът съдържа ултра-попиваща текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя лепкаво усещане.

SVR Topialyse levres подхранва и възстановява сухите и напукани устни. Стикът е със специална ултра-кремообразна текстура, прозрачен е и не лепне. Има скосен връх за по-целенасочено и прецизно приложение. Високата концентрация на Омега 3,6,9 мастни киселини спомага за преструктуриране и възстановяване на кожната бариера. Съдържащите се пчелен восък и масло от жожоба интензивно подхранват устните, а Витамин Е е мощен антиоксидант. SVR Topialyse Levres е с висока толерантност и е 100% тестван върху уязвими устни. Не съдръжа парабени и аромати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *