СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS спрей за гърло Або Фарма / Abo Pharma, 30ml

0 0 0 0 0

СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS спрей за гърло е медицинско изделие,което е предназначено за облекачаване на дразненията в гърлото, придружено с болка, парене и затруднено преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица помага за възстановяването на гласа, а екстрактът от Бяла ружа, който е богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външните агенти.silvertuss spray gyrlo-600x750

профлексон

Полизахаридите в Билката Бяла ружа имат свойството да облекчават дихателните пътища и да успокояват възпалените мембрани в устата и гърлото. Бяла ружа е известна още с антибактериалните си свойства, предотвратяващи последващо възпаление.
Спреят за гърло Силвъртус съдържа още Етеричното масло от лимон със освежаващо въздействие, както и сух екстракт от Прополис и колоидното сребо, които предпазват разтвора от външните микробни агресии, като унищожават бактериите и вирусите.

Състав:

Екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, Гума арабика, екстракт от Бяла ружа, екстракт от лечебна мъдрица, колоидно сребро,етерично масло от Евкалипт.

Помощни вещества: калиев сорбат, глицерин, фруктоза, аромат, вода.

Начин на употреба:

При деца от 2-6 години: по 1 впръскване директно в устната кухина, 2-3 пъти дневно.
При деца над 6 години: по 1-2 впръсквания директно в устната кухина, 2-3 пъти дневно.

Дръжте бутилката във вертикална позиция, вкарайте накрайника в устната кухина и натиснете бързо и силно. Разклатете добре спрея Силвъртус, преди употреба.
Медицинско изделие, без съдържание на глутен.

Опаковка: 30мл.

Производител: ABO PHARMA Або Фарма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *