СЕРБО IQ Мемори / SERBO IQ Memory комплекс Ню формула / New Formula, 435мг x30 капсули

0 0 0 0 0

СЕРБО IQ Мемори / SERBO IQ Memory комплекс е изцяло натурален продукт и е предназначен да поддържа мозъчната функция, както и да тонизира нервната система в организма. Сербо IQ не само потиска симптомите, но и решава проблема. Представлява естествено ноотропно и адаптогенно средство със силно неврозащитно, антиоксидантно и антитромботично действие. Сербо IQ Мемори помага за възприемането на кислорода и глюкозата, и за оросяването на мозъка по естествен начин. Оптимизира когнитивните функции на мозъка, като стимулира запаметяването и концентрацията. SERBO IQ Memory Complex може да се изпозлва като профилактика срещу невродегенеративни и мозъчно-съдови нарушения, както и преждевременно стареене на невроните при напредване на възрастта, при силен стрес, интензивни умствени натоварвания и др. Невроповеденческите и неврохимичните показатели започват да се подобряват с използването на SERBO IQ Memory. Има и антитромбичен ефект, което го прави подходящ за профилактика на мозъчно-съдови тромбози.

CerboPic2Videvski

porychai-onlaine-sega

 

Основни съставки:

Готу кола се използва Аюрведа и има силен неврозащитен ефект.

L-глутаминът е от важните алфа-аминокиселини, участващи в белтъчния синтез с важно значение в неврозащитата.

Гинко билоба увеличава церебралния кръвоток, регулира процесите на усвояване на глюкоза от невроните, има антиоксидантно и противовъзпалително действие.

BioPS®е патентована формула, съдържаща основната за невроналните мембрани фосфолипидна градивна единица фосфатидилсерин (PS), вашен за ровеждането на нервните имулси.

Фосфатидилхолинът (PC) изгржда клетъчните мембрани и има много важна функция, недостигът му води до редица невродегенеративни заболявания

Екстрактът от листата на розмарин съдържа флавоноиди, феноли, терпеноиди и етерично масло. Притежава силно антиоксидантно и невропротективно действие.

Състав:

Екстракт от листата на готу кола, L-глутамин, стандартизиран екстракт от листата на двуделен гинко, BioPS® от соеви зърна, доставящ 25 mg фосфатидил-серин, Фосфатидилхолин(от соеви зърна) -50 мг, както и стандартизиран екстракт от листа на розмарин.

Начин на употреба:

Приемайте по една капсула на ден сутрин с храната.

При бременност се консултирайте с вашия лекар преди употреба. Съхранявайте на сухо и прохладно място. Пазете от деца. Спазвайте указанията на производителя.

Опаковка: 435мг x30 капсули

Производител: New Formula LLC Germany

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *