СЕНДО АДВАНС 3 / SENDO ADVANCE 3 ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО

0 0 0 0 0

СЕНДО АДВАНС 3 е изключителен модел електронен апарат за бързо и ефикасно измерване на кръвното налягане. В зависимост от това какво сте консумирали или каква физическа активност сте извършили, кръвното налягане може да се промени. Приемането на течности също допринася за вариации в кръвното налягане.

sendo-advance

профлексон

Sendo Advance е разработен с нова японска технология, „HIRA“, програмиран е да измерва кръвното налягане на базата на пулса. Отчита както много слаб пулс, така и нарушения в сърдечния ритъм (аритмия), и оценява нивото на риск. Апаратът Сендо Адванс се предлага със стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см, направен с модерни, висококачествени материали без латекс и метал. Това го прави подходящ за чувствителна кожа.

Апаратът Sendo Advance 3 е снабден с 2 индикатора за неправилно поставен маншет и за грешка при движение. Това предотвратява най – често допусканите грешки при измерване на кръвно налягане – неправилно поставен маншет и незапазване на покой. Апаратът е прецизен и надежден, клинично е одобрен от Европейското дружество по хипертония в съответствие с последните протоколи на организацията.

Сендо Адванс 3 се предлага в удобна преносима кутия, позволяваща изключителна защита на апарата, заради наличието на специална защитна пяна, облицована с екокожа, с компактен и изчистен дизайн.

Начин на измерване:

Седнете в удобно положение, поставете лявата си ръка върху маса, с длан сочеща нагоре и маншет на нивото на сърцето. Отпуснете се за 5-10 мин. преди измерването. Чувството на превъзбуда или емоционален стрес, може да повлияе върху стойностите на кръвното налягане и пулса. Ако апаратът Сендо Адванс 3 измери състояние, което е извън нормите, ще прекрати измерването си и ще индикира наличие грешка.

Не измервайте кръвното си налягане, непосредствено след физическо натоварване или душ, починете си около 20-30 минути преди да направите измерването. Препоръчва се измерването да става по едно и също време всеки ден, за да имате база за сравнение.

Съдържание: Апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Advance 3, стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см. Инструкция за употреба на български език, батерии (4хАА). Адаптер за включване към ел. мрежа. Удобна чанта за съхранение и гаранционна карта.

Гаранция: 5 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *