Реставит / Restavit за стави, кости и движение Витаголд / Vitagold 795 mg x 30 капсули

0 0 0 0 0

Реставит на Витаголд е най-новата създадена хранителна добавка за стави, кости и движение при хора, страдащи от диабет и хипертония.

restavit-vitagold

профлексон

Реставит е хранителна добавка. Не се препоръчва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза и да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките. Restavit не е подходящ за деца под 12 години.

Състав: 1 капсула Restavit съдържа: глюкозамин сулфат 2KCL 500mg, Колаген пептиплюс 20mg, хидроитин сулфат 100mg, екстракт от босвелия 5mg, витамин С 20mg и витамин Д3 5mcg.

Активни съставки:

Глюкозамин сулфат с 2 молекули Калиев Хлорид – (калиевата сол е диетична в сравнение с натриевата). Основното действие на съставката глюкозамин е поддържането на здравината на ставите и съединителната тъкан, има противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Лесно усвоим от стомашно-чревния тракт, където се превръща в неутрална аминозахар. Тази форма на глюкозамин преминава от кръвотока към ставите, където подпомага за синтезирането на хрущялна тъкан.

Хидроитин сулфат (гликозамингликан) е една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилия и стави). Спира навлизането на вода и хранителни вещества във възпалените сухожилия и стави, но пропуска други вещества в съединителната тъкан. Това е изключително важно свойство, допринасящо за доброто кръвоснабдяване на съединителната тъкан. В резултат на действието на хидроитина, заболелите стави и сухожилия заздравяват много по-бързо.

Колаген пептиплюс е произведен и патентован от холандската компания Gelita® – представлява хидролизиран колаген, разграден до най-подходящия размер за усвояване от човешкия организъм.

Екстракт от Босвелия има мощно антиоксидантно и противовъзпалително действие.

Витамин С допринася за нормалния синтез на колаген в организма, осигурява антиоксидантна защита и подпомага нормалната функция на ставния хрущял и костите.

Витамин Д3 осигурява 100% от препоръчваната дневна доза Витамин Д, който регулира нивата на калций в организма, допринася за минерализацията на костите и поддържа нормалната костна плътност.

Дозировка: 1 капсула дневно.

Производител: Витаголд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *