Резиста Форте / Resista Forte имунобиотик с протектор за гърло Неофарм / Neopharm, x30 таблетки

4 0 0 0 0

Резиста Форте / Resista Forte е широкоспектърен имунобиотик с протектор за гърло, активиращ имунната система и подобряващ нейната ефективност срещу вируси и бактерии. Таблетките Резиста Форте представляват природен продукт с включени 9 важни съставки и пробиотици, които подпомагат имунната система. Протекторът за гърло е съвкупност от пробиотици, които действат локално в гърлото и го предпазват от ангина или други инфекции.

resista-forte-tablets

профлексон

Кратко описание на съдържащите се съставки в Резиста Форте:

EpiCor съдържа биологично активни съставки, получен при ферментацията на дрождата Saccharomyces cerevisiae. EpiCor е изцяло с натурален произход, която започва да действа още 2 часа след първия прием. Има клинично доказани резултати за нейната ефективност върху имунната система. Съдържа базисно бета- глюкани, както и протеини, антиоксиданти, пептиди, полифеноли, нуклеотиди, органични киселини и манани.

Shiitake (Lentinula edodes) – медицинска гъба, съдържаща съвкупонст от алфа и бета-глюкани. Алфа-глюканите са с по-малка молекулна маса от тази на бета-глюканите и добавят нови свойства към тези на бета-глюканите, което допълнително подсилва действието на RESISTA FORTE върху имунната система.

Коластрата  е с клинично доказан ефект върху имунната система, защото голяма част от компонентите й засилват действието на имунната система:

Имуноглобулини(IgG1, IgG2, IgA, IgM)– това са антитела, чрез които имунната система осъществява своето действие.

Цитокини– това са вещества, чрез които клетките на имунната система общуват помежду си. Счита се, че добавянето на цитокини подпомага естествената координация между клетките на имунната система и влияе позитивно върху силата на имунния отговор.

Лактопероксидаза – това е ензим, част от вродения имунитет и има важна роля за процесите на окисление, чрез които имунната система осъществява своята естествена функция.

Лактоферин– протеин с транспортиращи свойства, който е важен елемент от системата на вродения имунитет. Той улавя железните йони и променя хранителната среда, така че тя да е благоприятна за полезните бактерии в организма – лактобацили и бифидобактерии. Засилва функциите на имунната система.

Лизозим– ензим, намиращ се в слюнката, сълзите, лигавичния секрет и човешкото мляко. Той разгражда бактериалната клетъчна стена и представлява важна част от вродения имунитет.

Витамин Д– Подкрепя естествените защитни сили на организма особено в белите дробове и дихателните пътища.

Пробиотиците – Трите щама от различни пробиотични бактерии, в състава на продукта са добри чревни бактерии, които си взаимодействат с клетките на имунната система, разположени в стомашно- чревния тракт и отключват каскада от реакции, в резултата на което имунната система се активира и развива адекватен имунен отговор.

Фруктоолигозахариди – това са пребиотици, служещи за храна на пробиотичните бактирии. Благодарение на тях се увеличава броя на пробиотиците в червата и се засилва положителният им ефект.

Оралният пробиотик Streptococcus salivarius е представител на нормалната човешки флора в лигавицата на устната кухина, сливиците и фаринкса и подпомага локалната защитна функция на имунната система.

Състав:

EpiCor 50 mg; стандартизиран екстракт от Shiitake 50 mg ; Имуноглобулини; Коластра 250 mg ; Витамин D3 – 5 μg (200 IU);  Цинк 5 mg; Пробиотици; Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки*); Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки*); фруктоолигозахариди 50 mg; Орален пробиотик: Streptococcus salivarius (1 милиард живи клетки*).

Начин на употреба:

При възрастни и деца над 12 годишна възраст, приемайте по 2 таблетки на ден в продължение на 30 дни.
При деца над 5 годишна възраст, примайте по 1 таблетка на ден в продължение на 30 дни.

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА RESISTA FORTE?
RESISTA FORTE не трябва да се приема от трансплантирани пациенти, от пациенти на имуносупресираща терапия, както и ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА RESISTA FORTE?
Досега не са известни странични ефекти на препарата Резиста Форте и противопоказания за неговото приемане.
RESISTA FORTE може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

СЪХРАНЕНИЕ
Съхранявайте RESISTA FORTE в оригиналната опаковка при температура до 25°С, на места недостъпни за деца.
Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Опаковка: 30 таблетки

Производител: NEOPHARM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *