Резиста Класик / Resista Classic за имунитет Неофарм / Neopharm, x30 бр

0 0 0 0 0

Резиста Класик / Resista Classic за имунитет на Неофарм / Neopharm е природен продукт с добавени 8 важни съставки и пробиотици, подпомагащи действието на имунната система.

resista-classic-30-228x228_0

 

EpiCor съдържа биологично активни съставки, получен при ферментацията на дрождата Saccharomyces cerevisiae. EpiCor е изцяло с натурален произход, която започва да действа още 2 часа след първия прием. Има клинично доказани резултати за нейната ефективност върху имунната система. EpiCor е с основно съдържание на бета- глюкани, както и протеини, органични киселини, антиоксиданти, пептиди, полифеноли, нуклеотиди и манани.

Shiitake (Lentinula edodes) – медицинска гъба, съдържаща съвкупонст от алфа и бета-глюкани. Алфа-глюканите са с по-малка молекулна маса от тази на бета-глюканите и включват нови свойства към тези на бета-глюканите, което допълнително подсилва действието на RESISTA FORTE върху имунната система.

Коластрата  е с клинично доказан ефект върху имунната система, защото голяма част от компонентите й засилват действието на имунната система:

Имуноглобулини(IgG1, IgG2, IgA, IgM)– това са антитела, чрез които имунната система осъществява своето действие.

Цитокини– това са вещества, чрез които клетките на имунната система общуват помежду си. Счита се, че добавянето на цитокини подпомага естествената координация между клетките на имунната система и влияе позитивно върху силата на имунния отговор.

Лактопероксидаза – е ензим, който е част от вродения имунитет и играе важна роля за процесите на окисление, чрез които имунната система осъществява своята естествена функция.

Лактоферин– протеин с транспортиращи свойства, който е важен елемент от системата на вродения имунитет. Той улавя железните йони и променя хранителната среда, така че тя да е благоприятна за полезните бактерии в организма – лактобацили и бифидобактерии. Засилва функциите на имунната система.

Лизозим– ензим, намиращ се в слюнката, сълзите, лигавичния секрет и човешкото мляко. Той разгражда бактериалната клетъчна стена и представлява важна част от вродения имунитет.

Витамин Д– Подкрепя естествените защитни сили на организма особено в белите дробове и дихателните пътища.

Пробиотиците – Трите щама от различни пробиотични бактерии, в състава на продукта са добри чревни бактерии, които си взаимодействат с клетките на имунната система, разположени в стомашно- чревния тракт и отключват каскада от реакции, в резултата на което имунната система се активира и развива адекватен имунен отговор.

Цинкът подпомага функцията както на вродения, така и на придобития имунитет. С възрастта абсорбцията на цинк от храната намалява и се препоръчва неговия допълнителен прием.

Фруктоолигозахариди – това са пребиотици, служещи за храна на пробиотичните бактирии. Благодарение на тях се увеличава броя на пробиотиците в червата и се засилва положителният им ефект.

Пробиотиците Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium lactis взаимодействат с клетките на имунната система, намиращи се в стомашно-чревния тракт и отключват каскада от реакции, в резултат на което имунната система се балансира и развива адекватен имунен отговор.

Състав:

EpiCor® 250 mg ; стандартизиран екстракт от Shiitake 50 mg ; Коластра 250 mg; Витамин D3 – 5 mg (200 IU); Цинк 5 mg; Пробиотици: Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки*); Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки*); Пребиотици: Фруктоолигозахариди 50 mg.

Помощни вещества: пълнители – лактоза, магнезиев стеарат, повидон, рибофлавин, филм с оцветители – титаниев диоксид и кармин.

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 години – по 2 таблетки дна ден.
Деца над 5 години – по 1 таблетка на ден.
Препоръчителна продължителност на приема е 30 дни и за двете възрастови групи.

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА RESISTA FORTE?
RESISTA FORTE не трябва да се приема от трансплантирани пациенти, от пациенти на имуносупресираща терапия, както и ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА RESISTA FORTE?
Досега не са известни странични ефекти на препарата Резиста Класик и противопоказания за неговото приемане.
RESISTA FORTE таблетките може да бъдат вземани както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

СЪХРАНЕНИЕ
Съхранявайте RESISTA FORTE в оригиналната опаковка при температура до 25°С, на места недостъпни за деца.
Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Опаковка: 30 бр. таблетки

Производител: Неофарм / Neopharm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *