Рескю / Rescue капки на д-р Бах / Bach за живот без паника и страх 10/20ml

0 0 0 0 0

Класическа форма от времето на д-р Бах, капки Рескю / Rescue Tropfen във флакони от 10ml и 20ml, произведени по оригинална рецепта. Капките Рескю на д-р Бах са предназначени за живот без паника и страх. Нямат странични действия, не предизвикват зависимост и може да се приемат от бременни и деца.

Rescue_Tropfen_10_m-163x300

профлексон

Основно предимство на капките Rescue е възможността да се комбинират допълнително с по две други моноесенции, в зависимост от индивидуалният профил.

Начин на приложение:

Приемат се по 4 капки директно под езика, на всеки 15 минути, до постигане на максимален ефект. Продължителността на ефекта е до 1-2 часа.

Забележка:

В случай че единичната доза се приема в чаша вода, действието настъпва по-бавно – след около 30 минути, но продължителността му е по-дълга до 3-4 часа. Този вид прием е подходящ при овладяване на емоционалното състояние преди стресиращо събитие като изпит, интервю за работа, важна среща, сватба, труден разговор и др. Както и в стресов период след преживяване на загуба на близък, развод, катастрофа, земетресение, наводнение, пожар и прочие…

Няма ограничения в дневния прием на капките Рескю. Не съшествуват странични ефекти и лекарствени взаимодействия. Може да се приемат от деца и бременни.

При домашни любимци – прием по 1-2 или 3 капки, в зависимост от големината на вашето куче / котка.

При стайни цветя – за съживяване на увредени цветя, при засаждане и разсаждане. Може да се добавят и по 1-2 капки от есенция от габър – дозиране по 1-2 капки на 1 литър вода.

Rescue Night капки е уникална комбинация от цветни есенции в разтвор на глицерин, разработени от д-р Бах. Тази натурална грижа под формата на капки е предназначена за проблеми със съня и тревожност, в резултат на емоционална възбуда, натрапчиви и объркани мисли и др.

rescue night 10ml

профлексон

Капките Рескю Найт действат успокояващо не само за сън, но могат да се приемат за подобряване на концентрацията през деня, подходящи са за прием преди и по време на изпит. Подходящи са за цялото семейство. Не съдържат алкохол.

Съдържание: комплекс от билкови екстракти, осигуряващи лесно и бързо заспиване, поддържат дълбок и качествен сън, с активни съставки като скална роза, повет, слабонога, джанка, витлеемска звезда, есенция от див кестен.

Състав:Глицерин, вода, цветни есенции (Aesculus hippocastanum, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Ornithogalum umbellatum, Impatients glanduliferra, Prunus cerasifera).

RESCUE Night капки действат бързо и ефикасно – в рамките на 5-10 минути. Може да се комбинира с всички известни медикаментозни и алтернативни терапии. Той е с универсален ефект, благодарение на комбинацията от цветни есенции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *