Рене Фюртерер Окара / Rene Furterer Okara Active Light Маска за изрусени коси и кичури х150 мл

0 0 0 0 0

Рене Фюртерер Окара / Rene Furterer Okara Active Light Маска за изрусени коси и кичури e просветляващ ритуал за изрусени коси и кичури, който подхранва и възстановява косата в дълбочина. Кремообразната текстура на Okara Active Light активира косъма и подхранва чувствителната кожа и косата. Продуктът идеално разресва, омекотява и придава изкусителен блясък на косата. Друго интересно предимство на продукта е неговото експресно приложение от 2 минути. Съдържа 99% активни съставки с натурален произход, а желателната честота на употреба е 1-2 пъти седмично. Продуктът се предлага в удобна луксозна опаковка от 150 мл.

masque-activateur-de-lumiere-okara

профлексон

Състав:

Екстракт OKARA е активна съставка на растителна основа, добита от соеви зърна, натурален екстракт Okara (кератин, протеин). Нейните мощни аминокиселини имат свойството да преструктурират и възстановят увредена коса в дълбочина.
Екстракт от МЕД е известен със своите хранителни и антиоксидантни свойства, естествен екстракт от акациев мед, допринасящ за мека и гладка коса.

Начин на употреба:

Нанесете от продукта с леко потупване на косата, която е предварително подсушена с кърпа. Масажирайте чрез изглаждане от средата на дължината на косата до края, до пълно получаване на гладка коса. Оставете да подейства маската за 2 до 5 минути, след което разрешете косата. Изплаквайте обилно. Честотата на употреба е 1-2 пъти седмично.

Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте далеч от източници на светлина и горещина, както и от достъпа на деца.

Опаковка: 150мл.

Производител: Pierre Fabre Dermatologiques France

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *